INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Lampard are o nouă iubită

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Prezentatoarea tv Christine Bleakley a recunoscut că se întîlneşte cu jucătorul lui Chelsea: "Mie nu-mi scapă oamenii cu bani"

Zvonuri erau de mai multă vreme. Acum le-a confirmat însăşi noua cucerire. Prezentatoarea de televiziune Christine Bleakley a admis că se întîlneşte cu Frank Lampard: "Sîntem abia la început, dar mă simt excelent în compania lui".

Bleakley le-a povestit jurnaliştilor că a pus ochii pe mijlocaşul lui Chelsea anul trecut, la o gală găzduită de cotidianul Daily Mirror: "Eu încercam pe atunci să strîng un milion de lire sterline pentru o acţiune caritabilă. Şi cum mie nu-mi scapă oamenii cu bani, Frank n-a avut nici o şansă".

E prima relaţie serioasă a internaţionalului englez după o perioadă destul de tulbure pe plan personal. În februarie 2009 s-a despărţit de modelul Elen Rives, cu care are două fete, Luna şi Isla, iar de atunci s-a "consolat" cu aventuri de scurtă durată. Pînă la Christine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  21 Ianuarie 2010, 10:46
Postat de pe 21 Ianuarie 2010, 10:16

Urata tareeeeee.Ca toate englezoaicele de fapt.

inseamna ca o sa io suga mult timp cum o sa faci si tu dinamovistilor !

 •  21 Ianuarie 2010, 10:16

Urata tareeeeee.Ca toate englezoaicele de fapt.

alicsandru
alicsandru  •  21 Ianuarie 2010, 02:13

"Mie nu-mi scapă oamenii cu bani" il iubeste asta cum iubesc eu Dinamo. adica deloc

Vezi toate comentariile (4)
Comentează