INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA - COLUMBIA 2-3

Lloris le-a dat o palmă colegilor după 2-3 în fața Columbiei: "Fotbalul nu înseamnă doar talent și picioare. Înseamnă și creier, și suflet"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2018 11:47

Franța a pierdut amicalul contra Columbiei, 2-3. Hugo Lloris, căpitanul Franței, s-a înfuriat văzând lipsa de atitudine a "cocoșilor", învinși pe Stade de France după ce au avut 2-1 la pauză: "Am eșuat colectiv".

Al doilea amical la rând în care francezii conduc, dar nu reușesc să câștige. După 2-2 în Germania, deși au avut 1-0 și 2-1, fiind egalați a doua oară în prelungiri (90+3), înfrângerea suferită în fața Columbiei, la St. Denis, e mult mai dureroasă: 2-3, după 2-0 în 26 de minute și 2-1 la pauză.

"Am fost de nerecunoscut"

Cel mai supărat a fost căpitanul Hugo Lloris, care s-a oprit la zona mixtă înainte de duș, dezvăluie L'Équipe. Voia să spună ceva ce nu mai putea fi amânat. O critică și, în același timp, un avertisment pentru coechipieri, la nici trei luni de Mondial.
"Fotbalul nu înseamnă doar talent și picioare. Înseamnă și creier, și suflet", le-a reamintit portarul lui Tottenham. "În repriza a doua, am fost de nerecunoscut. Am eșuat colectiv. La națională trebuie să oferim mai mult". 

"Jucătorii nu au făcut ceea ce trebuia să facă, ceea ce așteptam de la ei. Când joci la echipa națională, e nevoie de altă stare de spirit. Columbienii ne-au dat o lecție de agresivitate" Didier Deschamps, selecționer Franța

80 de zileau mai rămas până la startul turneului final din Rusia (14 iunie - 15 iulie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  25 Martie 2018, 15:57

Nu are cum sa fie scorul final Columbia - Franta 1-2 pt ca francezii au condus la pauza cu 2-1. O stire ***. Slab a mai ajuns jurnalismul, si asta nu tine de scoala, e doar logica elementara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

559269484264984
La Natu Pensiune-Restaurant  •  25 Martie 2018, 12:58

Cit e? 2-1? sau 3-2.? Jurnalism.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează