INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lovit cu sticla în faţă!

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Meciul Betis - Bilbao a fost suspendat, după ce portarul oaspeţilor a ajuns la spital cu o tăietură sub ochiul drept

Scene-şoc, sîmbătă, pe "Manuel Ruiz de Lopera" din Sevilla. Jocul Betis - Bilbao a fost suspendat în minutul 72 (scorul era 1-2), din cauza unei sticle de plastic pline cu apă transformate în proiectil din tribună.

 

Goalkeeperul oaspeţilor, Armando, tocmai se pregătea să bată un aut de poartă cînd a fost nimerit în plină figură (foto 1).

 

 

 

Un fan nebun îl luase la ţintă cu o sticlă. Armando s-a întors, acoperindu-şi faţa cu mănuşile (foto 2).

 

 

 

Apoi, s-a prăbuşit la marginea careului mic, cu o tăietură de cîţiva centimetri sub ochiul drept (foto 3).

 

 

 

A avut nevoie de puncte de sutură chiar pe gazon. A fost scos pe targă şi transportat la spital. A scăpat. Nu şi fanaticul de la peluză, arestat puţin mai tîrziu.

"E o atrocitate!", a protestat antrenorul bascilor, Joaquin Caparros, Athletic dînd un comunicat dur: "Arbitri, asistenţi, antrenori, acum jucători! Pînă unde? Armando ar fi putut rămîne orb. Aceste incidente trebuie sancţionate drastic! Cu puncte luate".

Precedentul Ramos
Sezonul trecut, Betis a avut stadionul suspendat 3 meciuri. Juande Ramos (foto), atunci antrenor la FC Sevilla, a fost lovit în cap cu o sticlă aruncată de un fan alb-verde, pierzîndu-şi cunoştinţa cîteva minute la derbyul din "sferturile" Cupei Spaniei. Meciul a fost oprit definitiv. Şi reluat, pentru 30 de minute, cu porţile închise pe arena lui Getafe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  17 Martie 2008, 10:29

Daca se intampla asta in romania se comenta pe toate posturile de televiziune, asa e doar o stire de fundal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează