INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Rival pentru Haaland » Manchester United a anunțat transferul atacantului de 74 milioane de euro: „Savurez această șansă!”

Rasmus Hojlund a semnat cu Manchester United // sursă foto: Twitter @ Manchester United
Rasmus Hojlund a semnat cu Manchester United // sursă foto: Twitter @ Manchester United

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 14:59 / Actualizat sambata, 05 august 2023 15:09

Manchester United a anunțat transferul atacantului danez Rasmus Hojlund, în vârstă de 20 de ani, pe care l-a cumpărat de la Atalanta cu 74 de milioane de euro, sumă care poate ajunge cu tot cu bonusuri la 83 de milioane.

Hojlund, deja internațional danez la seniori, a semnat un contract valabil 5 ani, până în iunie 2028, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Anunțul vine la scurt timp după ce rivala locală Manchester City s-a întărit în defensivă cu Josko Gvardiol, cel mai scump fundaș din istoria fotbalului, care i-a costat pe „cetățeni” 90 de milioane de euro.

„Nu este niciun secret că am fost fanul acestui club minunat de când eram copil. Am visat să intru pe Old Trafford ca jucător al lui Manchester United”, a transmis Hojlund după parafarea contractului.

Gică Hagi, conferință incisivă: „V-ați dus în ridicol! Să le fie rușine celor care au spus asta!”
PETROLUL - FARUL
Gică Hagi, conferință incisivă: „V-ați dus în ridicol! Să le fie rușine celor care au spus asta!”

Manchester United a anunțat transferul lui Rasmus Hojlund

Hojlund vine după un sezon petrecut în Serie A, la Atalanta, pentru care a înscris 10 goluri în 34 de meciuri.

Randamentul său este excepțional la naționala de seniori a Danemarcei, pentru care a punctat de 6 ori în 6 meciuri.

„Sunt incredibil de încântat de oportunitatea de a-mi transforma visul în realitate, sunt determinat să răsplătesc încrederea pe care mi-a oferit-o clubul. Sunt încă la începutul carierei, dar simt că sunt pregătit să fac acest pas și să joc alături de acest grup de jucători de clasă mondială.

Din momentul în care am vorbit cu antrenorul, am știut că acest mediu de lucru ar fi perfect pentru dezvoltarea mea. 

Savurez oportunitatea de a lucra cu unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii. Sub îndrumarea și sprijinul acestuia știu că voi fi capabil să reușesc lucruri grozave alături de noii colegi de la acest club special”, a mai precizat Hojlund.

Noul Manchester United

Hojlund este al treilea transfer al verii la Manchester United. Sub comanda lui Erik ten Hag au mai ajuns portarul Andre Onana și mijlocașul ofensiv Mason Mount.

Cum arată „11-le” ideal al lui Manchester United acum: Onana - Dalot, Varane, Li. Martinez, Shaw - Mount, Casemiro - Antony, B. Fernandes, Rashford - Hojlund

Mai multe știri de actualitate:

Jucătorul atacă: „Nu vă duceți la FCU Craiova! S-au comis multe infracțiuni” » Trupa lui Mititelu a replicat printr-un comunicat

De la amatorii din Spania, băiatul lui Robert Niță a semnat direct în SuperLigă » Clubul anunțase pompos: „A petrecut peste 7 ani la Valencia”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
mr90
mr90  •  06 August 2023, 10:55

Sint prea multi bani in Premier League, sumele de transferuri au crescut nejustificat ...

MaxiP
MaxiP  •  05 August 2023, 19:25

United continua sa arunce bani pentru nimic, rezultatele acestui club puteau fi obtinute cu investitii de 5 ori mai mici, de altfel sunt echipe care nu au investit nici 10% din cat a bagat United si au avut rezultate mai bune. Totusi, 75 milioane pentru un pusti de 20 ani de la Atalanta? Mi se pare ca si daca rupe mai ceva ca Haaland e pur si simplu o afacere reusita din noroc chior.

81mada
81mada  •  05 August 2023, 18:42

Si pe Tavi si Florinel nu i vede nimeni?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează