INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Mandibulă țăndări » Tevez l-a izbit cu genunchiul în figură pe portarul lui Newell's

Imagine horror cu Unsain. Dar a scăpat
Imagine horror cu Unsain. Dar a scăpat

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2016 00:00

44:57. Timpul s-a oprit în loc pe Bombonera. Era deja 3-0 pentru Boca (4-1 la final), în fața lui Newell's.

În acel moment, Tevez a fost blocat de portarul oaspeților, și atacantul a vrut să sară peste el. N-a putut. Genunchiul său stâng i-a rupt mandibula-n două lui Ezequiel Unsain!

Colegii și adversarii s-au speriat, văzându-i o clipă privirea fixă. Unsain n-a leșinat, dar era clar că meciul se terminase pentru goalkeeperul în vârstă de 20 de ani. A fost operat la 5 dimineața într-un spital din Rosario și va sta 45 de zile pe tușă.

Nu a fost primul rănit de Tevez în Argentina. Pe 20 septembrie, atacantul Bocăi i-a distrus piciorul lui Ezequiel Ham (Argentinos) cu o intrare criminală. La sfârșit, Carlos și-a cerut scuze. "Îmi pare rău, n-am vrut". Însă Ham avea fractură de tibie și peroneu!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
red77
red77  •  23 Februarie 2016, 15:26

*** asta trebuie oprit ! bun jucator dar venind in argentina ca mare vedeta ii rupe pe toti si nu se ia nici o masura asupra lui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close