INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LUPTĂ PENTRU SUPREMAŢIA ÎN ISTORIA FOTBALULUI

Maradona: "Din respect pentru Messi nu voi spune dacă este mai bun ca mine"

Maradona îl sfătuieşte pe mai tînărul său compatriot
Maradona îl sfătuieşte pe mai tînărul său compatriot

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2011 10:43

Diego Maradona a declarat că istoria va decide cine este cel mai bun fotbalist din istorie dintre el şi Lionel Messi, confom unui interviu acordat publicaţiei Clarin,  citată de Mediafax.

"Eu mi-am încheiat cariera, Messi acum şi-o construieşte. La final, istoria va decide cine este mai bun dintre Maradona şi Messi. Nu există Maradona sau Messi, noi suntem doi argentinieni", a declarat Maradona.

Campion al Italiei cu Napoli în 1987 şi 1990, fostul laureat mondial pare să aibă însă o părere pe această temă: "Din respect pentru Leo nu voi spune dacă el este mai bun sau eu am fost mai bun. Îl las în pace".

Maradona crede însă că jucătorul Barcei, campion olimpic, dublu câştigător al Balonului de Aur (2009, 2010), dublu campion al Spaniei (2009-2010), câştigător al Ligii Campionilor (2009)..."este mult mai complet".

În vîrstă de 23 de ani, pe Messi îl mai aşteaptă cel puţin 10 ani la nivel profesionist înalt, în care Leo poate doborî toate recordurile individuale pe care un fotbalist le poate stabili.

16 goluri în 55 de selecţii la naţională are Messi

34 goluri în 91 de meciuri pentru Argentina a reuşit Maradona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
adrian550
adrian550  •  31 Mai 2011, 19:07

MESSI VA DEVENI MAI BUN CA MARADONA, MAI ARE FOARTE MULT TIMP LA DISPOZITIE PENTRU ASTA. LA ECHIPA DE CLUB A CASTIGAT, CASTIGA SI VA CASTIGA TROFEE, IAR LA NATIONALA , CU AJUTORUL COLEGILOR ARE SANSE FOARTE MARI

petru_stelistu
petru_stelistu  •  30 Aprilie 2011, 22:46

Kily,sunt deacord cu tine.O fi mai rapid fotbalul de azi,dar asta se datoreaza substantelor chimice ce sunt preparate pentru fotbalistii din ziua de azi.Inchipuiti-va un jucator precum Baresi sa joace fundas central la o echipa de top in zilele noastre.Doar Puyol este o exceptie.Pana in "94-"96 puteai vedea un fotbal curat si frumos.Dupa,au inceput sa curga banii,astfel acest sport a devenit o industrie.Sunt tare curios sa vad spre ce directie merge acest sport.Inca 5-10 antrenori precum Mourinho si frumusetea fotbalului dispare complet.O sa ne intereseze doar rezultatul.

mariusss10
mariusss10  •  30 Aprilie 2011, 17:23
Postat de kily pe 30 Aprilie 2011, 11:32

In perioada lui Maradona se juca un fotbal mult peste ce se joaca in prezent in lume! Daca exceptam Barca, calitatea fotbalului actual este in mare suferinta! Daca ar fi posibil sa fie puse fata in fata, echipele nationale de atunci cu cele de acum, acestea din urma ar fi efectiv surclasate! In prezent, fotbalul este excesiv tacticizat, atunci exista bucuria de a juca FOTBAL! Si v'as aminti de Franta ' 82 ! De Brazilia aceluias an, de Italia lui Rossi, de Olanda ' 88 sau Germania ' 90 ! Daca s'ar intalni acum, avand varsta de atunci, si'ar suclasa nationalele prezentului. De 20 de ani, calitativ si tehnic, fotbalul este in involutie, exceptie facand doar Barca prezentului.

tin sa te contrazic....fotbalul de pe atunci era foarte spectaculos, insa daca urmaresti cateva partide, vei vedea ca se juca cel putin cu o viteza doua in minus...astazi totul se bazeaza in principal pe forta si viteza, iar jucatorii care sunt si tehnici fac diferenta....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează