INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Overmars, declarații șocante după ce a suferit un atac cerebral: „Inima mea nu bate în proporție de 45%”

Fostul mare fotbalist olandez Marc Overmars (50 de ani) a vorbit pentru prima dată despre starea lui de sănătate, după ce în luna decembrie a anului trecut a suferit un atac cerebral. 
Foto: Imago
Fostul mare fotbalist olandez Marc Overmars (50 de ani) a vorbit pentru prima dată despre starea lui de sănătate, după ce în luna decembrie a anului trecut a suferit un atac cerebral. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 19:42 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 20:14

Fostul mare fotbalist olandez Marc Overmars (50 de ani) a vorbit pentru prima dată despre starea lui de sănătate, după ce în luna decembrie a anului trecut a suferit un atac cerebral. 

Fostul jucător, în prezent director tehnic la gruparea belgiană Royal Antwerp, a spus că inima lui nu mai bate în proporție de 45% și că mai degrabă ar muri decât să nu facă nimic. 

Cristina Neagu, acuzații incendiare după eliminarea din Ligă: „Hoție pe față! Am fost furate la noi acasă, e greu să lupți contra sistemului”
CSM BUCUREȘTI - ESBJERG 31-33
Cristina Neagu, acuzații incendiare după eliminarea din Ligă: „Hoție pe față! Am fost furate la noi acasă, e greu să lupți contra sistemului”

Marc Overmars, prima declarație după ce a suferit un atac cerebral

„Trebuie să trag mult aer în piept înainte de a vorbi și, pentru a rămâne concentrat, trebuie să consum multă energie. Inima mea nu bate în proporție de 45%. 

Oamenilor nu ar trebui să le pară rău că am ajuns în această situație. Sunt fericit numai când fac ceea ce îmi place, adică să activez în fotbal. 

Dacă trebuie să particip la vreo întâlnire importantă, mă concentrez asupra ei. Mă pot recupera a doua zi. Aș prefera să mor decât să nu activez deloc”, a declarat Marc Overmars, potrivit cotidianului spaniol Mundo Deportivo. 

CV Marc Overmars: 

  • Echipele din carieră: Go Ahead Eagles, Willem II, Ajax, Arsenal, FC Barcelona, SV Epe
  • 11 trofee cu Ajax, printre care 3 campionate și o Ligă a Campionilor
  • 5 trofee cu Arsenal, printre care un titlu în Premier League 
  • 86 de selecții și 17 goluri în tricoul naționalei Olandei

Overmars, probleme la Ajax

La începutul lui 2022, Marc Overmars a fost protagonistul unui scandal. A părăsit-o pe Ajax după aproape un deceniu în care a ocupat postul de director sportiv. Oficialul în vârstă de 48 de ani le trimitea „mesaje nepotrivite” colegelor. 

„Îmi este rușine. Săptămâna trecută, am fost confruntat cu mai multe reacții asupra comportamentului meu și a modului cum a fost resimțit de alte persoane. Din păcate, nu am realizat că am depășit limitele, ceea ce a devenit evident în ultimele zile. Mă apăsa o presiune enormă", spunea Overmars într-un comunicat la momentul respectiv.

Citește și: 

Golgeterul all-time al lui Manchester United e sigur: „City nu o va bate pe Real, o va spulbera”

Fostul portar al Barcelonei, gafă incredibilă în ultimul meci de campionat » A lăsat mingea să intre în poartă și și-a pus mâinile în cap după eroarea comisă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează