INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CĂSĂTORIE

FOTO Săptămână magică pentru Verratti » A sărbătorit titlul european și a zburat imediat la Paris! Se căsătorește cu un fotomodel

FOTO: Instagram +29   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 17:48 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 18:46

Marco Verratti și partenera lui Jessica Aidi au pornit spre Paris imediat după celebrarea titlului european. Cei doi urmează să se căsătorească. 

Marco Verratti, starul lui PSG și al naționalei Italiei, o ține dintr-o petrecere în alta. Imediat după petrecerea de la Roma, unde „Squadra Azzura” a prezentat trofeul fanilor, Marco a închiriat un avion spre Paris. Acolo urmează să oficializeze relația cu fotomodelul Jessica Aidi. Cei doi sunt împreună de doi ani. 

+25 FOTO

Marco Verratti se căsătorește cu fotomodelul Jessica Aidi

La evenimentul care va dura două zile, după cum notează Gazzetta dello Sport, vor participa și  colegii Lorenzo Insigne și Ciro Immobile. Cei trei au o relație specială, din perioada în care au fost colegi la Pescara. 

Alte nume importante aflate pe lista invitaților sunt Javier Pastre sau Pocho Lavezzi. Locația aleasă pentru nuntă este Marie de Neuilly, în Nordul Parisului. Petrecea va începe chiar astăzi, de ziua Franței, cu un dineu la hotelul Crillon.

+25 FOTO

Citește și alte știri despre naționala Italiei: 

Au și italienii o Ioana Cosma » Cum a ajuns să comenteze finala EURO 2020

Chiellini, mesaj tulburător pentru fani: „Înaintea ochilor erați voi. În inimile noastre erați voi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează