INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MINIFOTBAL CAMPIONI MONDIALI

VIDEO Povestea golgheterului României de la Mondialul de minifotbal: „Lucrez într-un depozit de construcții”

FOTO: Marius Balogh/ Cătălin Stroia
FOTO: Marius Balogh/ Cătălin Stroia

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 18:59 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 23:47

Marius Balogh (23 de ani) s-a remarcat ca golgheter al naționalei României de minifotbal la Campionatul Mondial. Acesta a reușit să puncteze de șase ori pentru "tricolori", ultimele două reușite fiind în finala cu Kazahstan.

- Salut, Marius! Cum ai descrie experiența de la acest Campionat Mondial? 
- Senzațională! Atât pentru mine, cât și pentru întreaga țară care ne-a urmărit, cred. Am muncit foarte mult pentru acest trofeu!

Alexandru Bourceanu trage un semnal de alarmă după ce a devenit campion mondial la minifotbal: „Să vedeți ce condiții sunt la Izvorani”
MINIFOTBAL
Alexandru Bourceanu trage un semnal de alarmă după ce a devenit campion mondial la minifotbal: „Să vedeți ce condiții sunt la Izvorani”

- Când ai plecat la turneu te așteptai să ajungi așa departe? 
- Noi am plecat cu gândul de a lupta pentru acest trofeu. Uite, că am și reușit să o facem! Niciodată nu ne-am gândit să mergem doar pentru a face act de prezență și pentru o vacanță!

VIDEO. Marius Balogh: „Lucrez de dimineață într-un depozit”

- A fost vreo persoană specială la care te-ai gândit în finala cu Kazahstan, mai ales la loviturile de departajare? 
- M-am gândit doar la familia mea și la iubita mea, la prietenii mei care mă așteptau acasă, în Oradea. Dar, în același timp, aveam în minte și faptul că mă urmăresc de la televizor toți românii.

- Spune-ne cu ce te ocupi în viața de zi cu zi!
- Lucrez la un depozit de materiale de construcții, al unui prieten de-ai mei. Țin să-i mulțumesc pentru tot ajutorul pe care mi-l oferă! Lucrez de dimineață până la ora 14:00. Apoi merg acasă și îmi fac geanta pentru antrenament, dacă am meci la sintetic rămân acolo și abia apoi mă duc la odihnă. Asta e viața mea! Sper ca acest trofeu să atragă atenția mai multor persoane și să devenim mai favorizați pe viitor.

Povestea golgheterului României de la Mondialul de minifotbal: „Lucrez într-un depozit de construcții”

- Cum ar trebui să fie susținut acest sport? Te referi doar la partea financiară? 
- Nu numai la asta, ci și la mediatizare. Acum, cu acest trofeu, simt că suntem puțin mai susținuți. Înainte nu se știa nimic de minifotbal, dar sper ca acum să devină un sport mai popularizat.

- Cum îți dorești să se schimbe acest sport pe viitor? 
- Sincer, eu și colegii mei ne-am dori să fim tratați la nivel de jucători profesioniști. Să fim răsplătiți mai mult financiar. Sunt hateri în fața televizorului și pe social media care n-au nicio treabă cu acest sport și vorbesc negativ despre noi.

- Ce-ai vrea să știe lumea despre tine? E ceva ce-ți place în mod deosebit. 
- Sincer, n-am nimic deosebit. Pentru mine cel mai mult contează fotbalul, familia și munca. Asta fac la Oradea. Nu mai fac altceva pe lângă și îmi doresc să o țin tot așa.

"Îi mulțumesc lui Alex Bourceanu pentru sfaturile primite în acest turneu. Am avut nevoie de ele, iar cel mai important a fost: «Să nu renunț niciodată la un joc până nu ajung la autocar!» "

- Marius Balogh, campion mondial la minifotbal

VIDEO. Ioan Onicaș, președintele federației de minifotbal: „Ar trebui să fim sprijiniți mai mult de autorități”

Dezbinare în vestiarul FCSB! Florinel Coman a răbufnit în discuția cu Becali: „Nu am cu cine!”

Ajax, înapoi spre înălțimi! Două victorii la rând, premieră în acest sezon » Care e secretul revenirii multiplei campioane a Olandei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  07 Noiembrie 2023, 16:49

Respect! E o munca onesta, care iti plateste facturile. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  07 Noiembrie 2023, 10:04

Felicitari! Sunteti cei mai buni din lume in acest moment! O sa ramana asta pentru totdeauna. Cred ca nici nu realizezi exact ce performanta ati facut. Bravo voua!!!

cobra
cobra  •  07 Noiembrie 2023, 07:51

Ce păcat! Are 4 clase si sa care sacii cu ciment! El care stie sa dea cu piciorul in mingie sa fie luat de DOMNUL becali!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează