INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Medicamentul promovării » A învins leucemia acută, iar acum vrea să o ajute pe Aston Villa să revină în Premier League

Stilian Petrov (8 goluri, 105 jocuri în
Stilian Petrov (8 goluri, 105 jocuri în "naționala" Bulgariei) a fost inclus, în 2003, în Aston Villa Hall of Fame

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 00:00

Stilian Petrov, 36 de ani, a învins leucemia acută și vrea să revină la Aston Villa, în liga a doua.

Aston Villa a și făcut prima achiziție pentru noul sezon. Stilian Petrov a promis că-și va ajuta fosta echipă, picată matematic în Championship, să se întoarcă în elita Angliei.

Mijlocașul bulgar de 36 de ani a câștigat lupta cu cancerul și se antrenează de câteva luni cu formația U21 a clubului din Birmingham. Ex-căpitanul ultimei clasate din Premier ar reveni pe gazon după mai bine de 4 ani!

Pe 30 martie 2012, fotbalistul cu 12 goluri marcate în 218 meciuri pentru Villa a fost diagnosticat cu o leucemie acută și s-a temut că nu va mai juca fotbal niciodată.

Retras pe 9 mai 2013, Petrov a făcut 4 luni de citostatice și boala a intrat în remisie, iar în martie 2015 a primit un post în stafful tehnic: "Condiția mea fizică se apropie de cea din clipa retragerii. Villa rămâne prioritatea mea".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează