INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

"Messi este talentat, dar nu la fel de mult ca mine" » Uite cine se crede mai tare ca Balonul de Aur

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 18:16

Într-un interviu pentru cotidianul Le Monde, unul dintre legendele fotbalului mondial a declarat că Lionel Messi este favoritul său din fotbalul actual, însă niciodată nu se va mai naşte un "alt jucător la fel ca el", informează cotidianul catalan Sport.

Pele îl are ca favorit pe Messi, dar nu crede că argentinianul va ajunge vreodată la nivelul "Perlei negre".

"Când Messi va marca 1.283 de goluri şi va câştiga de trei ori Cupa Mondială, atunci mai vorbim. Recordurile sunt pentru a fi depăşite, dar ale mele sunt greu de trecut. Oamenii mă întreabă tot timpul când se va naşte un alt Pele. Niciodată! Mama şi tata au închis «fabrica»", a declarat Pele.

Legendarul fotbalist susţine că, din punct de vedere tehnic, Messi şi Pele sunt "practic la acelaşi nivel" şi ambii au primit un "dar de la Dumnezeu".

"Nimeni nu ştia dacă voi şuta cu stângul sau cu dreptul, jucam bine cu ambele. Am marcat şi mult goluri cu capul", a declarat brazilianul, care a menţionat că Messi este un mare jucător la Barcelona, dar "nu are acelaşi succes când joacă la naţionala Argentinei", conform Mediafax.

Citește și:

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Nationala
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Nationala
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Bild și Marca se înclină în fața „tricolorilor”: „Cei 40.000 de fani români au scandat «Ucraina! Ucraina!». Piele de găină!”
Euro 2024
Bild și Marca se înclină în fața „tricolorilor”: „Cei 40.000 de fani români au scandat «Ucraina! Ucraina!». Piele de găină!”

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (40)
titiduru22
titiduru22  •  22 Ianuarie 2012, 02:52

Ca Pele a fos t toata viata un laudaros o stie toata lumea dar la fotbal nu cred ca l-a intrecut cineva inca.Incercati pe Youtube si-mi veti da dreptate,a fost unic !!!

sorineldobre
sorineldobre  •  21 Ianuarie 2012, 10:31

citesc cu amuzament comentariul pustilor care nu cred ce spune pele. auzi romeo_daniel7 ? la golul 1.000 al lui pele (a fost din penalty daca tin bine minte , nu bag mana in foc ) s-a scos o emisiune speciala de timbre. lasati-o naibii de wikipedia ca mai suntem destui in jur de 55-65 de ani (eu am 54 ) care am trait vremurile acelea.se juca cu minge din ghem de ata ? dumnezeule ! intr-adevar pele are dreptate avea un dar deosebit la fel cum are si messi cum a avut si maradona ,cruif , hagi, dar la capitolul rezultate inca nu l-a batut nimeni. si iar catre pustii care contesta ce nu au vazut cu ochii lor : bun numarul de goluri este trucat dar faptul ca a luat 3 campionate mondiale ? bye !

n4n0t3k
n4n0t3k  •  20 Ianuarie 2012, 23:42
Postat de lucilucian96 pe 20 Ianuarie 2012, 20:32

Daca dadea in Europa atatea goluri mai ziceam dar asa ... si sa fim seriosi ce echipa a avut atunci Brazilia ? Cea mai buna nationala din istorie parerea mea

a avut o super nationala brazila atunci..si pentru informatia ta 80% din jucatori stateau in tara lor , nu plecau in alte continente...tinand cont ca america de sud avea atunci super fotbalisti cum dealtfel au mai mereu , REZULTA campionatul era super puternic..nu veni si manca rahat aiurea ca de aceea dadea el multe goluri ;) fiecare a fost unic in felul lui ..spurcat la gura e si mayweahter , calca pe bataturi pe oricine si cu toate astea spulbera tot..sa nu mai vorbesc de cassius clay etc

Vezi toate comentariile (40)
Comentează