INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Mort pentru Islam » A abandonat mingea, a ales kalaşnikovul care i-a fost fatal

Articol de - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 noiembrie 2013 20:57

Burak Karan, 26 de ani, fost internaţional german de juniori de origine turcă, a fost ucis de o bombă în timp ce lupta pentru rebelii sirieni


A jucat în "naţionalele" U16 şi U17 ale Germaniei alături de Kevin-Prince Boateng şi Khedira, "avea viitorul asigurat în fotbal", susţin cei care l-au cunoscut, dar Burak Karan a ales altă viaţă.

La 20 de ani, acest neamţ de origine turcă a întors spatele mingii, preferînd să lupte în numele religiei musulmane. A acceptat provocarea salafistă - o mişcare sunnită ce pretinde întoarcerea la originile Islamului, avînd ca fundament Coranului şi Sunna (baza legii islamice) -, s-a mutat cu soţia şi copiii în Siria şi s-a înrolat printre rebelii ce încearcă să-l doboare pe dictatorul Bashar Al-Assad.

Însă kalaşnikovul nu rezistă bombelor. O asemenea bombă l-a ucis pe Burak pe 11 octombrie 2013, întrerupînd brutal visele sale. Avea doar 26 de ani. Boateng i-a lăsat un ultim mesaj: "Odihneşte-te în pace, fratele meu Burak. K".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
monere1980
monere1980  •  20 Noiembrie 2013, 17:50
Postat de conasu_boeru pe 20 Noiembrie 2013, 16:10

Religia, mai eles cea dusa la fanatism e cea mai mare nenorocire a omenirii !

este. Majoritatea relelor din lume se trag de la religie, de la mass-media, de la femei si de la ignoranta. Astea 4 sint cele mai periculoase ptr viata. Iar inainte sa ma faceti misogin, ganditi-va daca ce spun e adevarat. Oricum, femeile stiu ce vorbesc, atata tot ca n-or sa recunoasca ^_^

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Noiembrie 2013, 16:10

Religia, mai eles cea dusa la fanatism e cea mai mare nenorocire a omenirii !

miop
miop  •  20 Noiembrie 2013, 12:26

Acum are loc la racoare si 80 de fecioare...ce-o zice nevasta-sa ?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează