INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Motivul pentru care Guardiola a refuzat-o pe Chelsea: "Nu a avut încredere"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 13:52

Michael Ballack, fostul jucător al lui Chelsea, dar şi al lui Bayern Munchen, a dezvăluit motivele pentru care Pep a refuzat formaţia engleză.

Potrivit germanului, Pep Guardiola nu a fost convins de seriozitatea clubului englez, condus de Roman Abramovici.

"Dacă vrei să fii antrenor pe termen lung la o echipă, iţi trebuie seriozitate şi o anumită constaţă, iar la Chelsea antrenorii sînt schimbaţi prea des. Poate acesta este motivul pentru care Guardiola a ales Germania, deşi işi dorea foarte mult să antreneze in Premier League".

"Nimeni din Germania nu se aştepta ca Pep să semneze cu Bayern. Asta arată că este un antrenor cu o anumită filozofie şi nu pune banii pe primul loc. Bundesliga a crescut enorm în ultimii ani".

Michael Ballack  s-a retras în 2012 şi a evoluat 4 sezoane atît la Chelsea cît şi la Bayern Munchen

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
red-dog69
red-dog69  •  21 Ianuarie 2013, 18:28
Postat de andreiutzzu pe 21 Ianuarie 2013, 14:42

A plecat din Spania in primul sezon in care a avut un adversar de calibru, si merge in Germania unde are din nou un singur adversar de aceeasi valoare. Mare antrenor ...

bai cunoscatorule;cum poti sa spui ca are un singur adversar de valore;cand campionatul in Germania se decide in ultimile etape chiar in ultimile secunde(19.05.2001).Eu sunt de parere ca Germania are cel mai echilibrat campionat din lumea buna a fotbalului,si nici anul acesta cu toata diferenta pe care o are Bayern, inca n-au castigat nimic deoarece BvB va veni tare din urma si va incerca sa speculeze orice greseala,fie ea cat de mica,a bavarezilor! Nurdie SGE!!!

chrix
chrix  •  21 Ianuarie 2013, 16:45
Postat de suporter_fotbal pe 21 Ianuarie 2013, 15:20

esti dus...

are dreptate... guardiola stie ca in bundesliga nu exista decat bayern si dortmund, si bayern e singura care nu are nevoie sa vanda. de la dortmund au plecat si vor pleca tot timpul jucatorii doriti de echipe cu bani. in fiecare sezon bayern e 90 % campioana inca din prima etapa. anii trecuti au fost exceptii

ryo
ryo  •  21 Ianuarie 2013, 16:38
Postat de ciocaneanu pe 21 Ianuarie 2013, 14:53

Bayern nu a fost niciodata cotata la acelasi nivel ca echipele de top din Spania sau Anglia si mutarea cu Guardiola are mai mult de a face cu o strategie de PR decit cu un plan de natura sportiva! Rummenigge i-a lasat pe rusi si arabi cu ochii in soare. Frumos!

Bayern e un club de acelasi calibru si traditie in lume ca si Real, Barca, MU sau Milan. Celsea este sub acest nivel ca si istorie cat si prestigiu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează