INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

MouREDinho » Tehnicianul portughez a fost prezentat oficial la United: 3 sezoane și salariu uriaș

Mourinho, prezentând tricoul roșu al
Mourinho, prezentând tricoul roșu al "diavolilor"

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2016 00:00

"Specialul", 53 de ani, e de ieri oficial manager la Man. United: 3 sezoane, salariu total 58,95 milioane de euro.

Se știa de câteva luni că Jose Mourinho va veni pe Old Trafford. The Special One. El, portughezul salvator, care o preia pe Man. United după trei ani de suferință cu Moyes și Van Gaal manageri (doar un trofeu, FA Cup, și niciun podium în Premier) și îi redă strălucirea. Ieri, numirea lui a fost oficializată: contract pe 3 sezoane, salariul total de 59 de milioane de euro!

"MU e un club gigant, iar cluburile gigant sunt destinate celor mai buni antrenori", a declarat Mou televiziunii grupării din Manchester, anunțând: "Sunt gata! Acesta este momentul potrivit pentru mine". Jose a completat: "Aș putea zice că sunt mulțumit, mândru, onorat, toate lucrurile spuse de obicei, dar adevărul e că ador să mă întorc în iarbă și mor de nerăbdare să fiu pe teren în 7 iulie".

După acest mini-interviu, lusitanul și-a inaugurat pagina de Instagram. Prima imagine a fost cu coperta contractului. Dintre Manchester United Football Club Limited și Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix.

"Mourinho e cel mai valoros manager din fotbal. A câștigat multe trofee, cunoaște Premier, are deja trei titluri aici, și a fost o sursă de inspirație pentru atâția jucători. O poveste de succes perfectă la United"
Ed Woodward, vicepreședinte Man. United

19.650.000 €este salariul anual al lui Mourinho la Man. United (contract pe 3 sezoane)

18 trofeea cucerit Mourinho în 13 ani la Porto, Chelsea (de două ori), Inter Milano și Real Madrid

Top 10 salarii Europa

1. Guardiola Man. City 25*
2. Mourinho Man. United 19,6
3. Ancelotti Bayern 15
4. Luis Enrique Barcelona 12
5. Wenger Arsenal 10,87
6. Klopp Liverpool 9,17
7. Conte Chelsea 8,51
8. Pochettino Tottenham 7,2
9. Mancini Inter Milano 5,6
10. Allegri Juventus 4,7

* Milioane de euro pe an.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează