INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho a concediat "deşteptătorul"!

Mourinho face legea la Real Madrid, preşedintele Florentino Perez dîndu-i mînă liberă
Mourinho face legea la Real Madrid, preşedintele Florentino Perez dîndu-i mînă liberă

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 12:50

Antrenorul portughez Jose Mourinho l-a tăiat din schema angajaţilor pe cel care era plătit să-i trezească pe jucători acasă sau în cantonament


Jose Mourinho începe să aibă tot mai multă putere la Real Madrid, aşa cum şi-a dorit. "The Special One" l-a convins pe preşedintele Florentino Perez să-i dea mînă liberă, cîştigînd astfel războiul cu directorul general Jorge Valdano. Cea mai recentă măsură luată de antrenorul portughez nu face decît să confirme acest lucru.

Mourinho a aflat recent că "galacticii" aveau un angajat doar ca să-i sune pe jucători dimineaţa. De ani de zile, un om era plătit special ca să-i trezească pe Cristiano Ronaldo, Casillas, Kaka şi ceilalţi, indiferent dacă aceştia se aflau acasă sau sînt în cantonament. Imediat cum a aflat, Jose s-a înfuriat teribil şi l-a dat afară pe loc.

Portughezul le-a explicat şefilor că nu era necesar un astfel de post în stafful "albilor": "Jucătorilor nu le trebuie ceas deşteptător, mai ales plătit. Sînt profesionişti, iau bani foarte mulţi şi e de datoria lor să se trezească la timp ca să nu întîrzie la pregătiri. Dacă nu reuşesc, primesc amenzi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mihailcot
mihailcot  •  04 Martie 2011, 13:26

Chiar ca este un nemernic : el a inceput ca "translator" pe 200 usd/luna .

park72
park72  •  03 Martie 2011, 13:08

si mie mi se pare normal sa se trezeasca singuri.. sa mearga la munca? Footballidentity - cel mai captivant joc online >un joc unde munca in echipa, strategia si calitatea de om conteaza google va poate ajuta cu mai multe detalii ;)

ill7ven
ill7ven  •  02 Martie 2011, 22:57

Cel mai tare job din lume, creca obosea omu maxim la serviciu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează