INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVANTE - REAL MADRID 1-0

Mourinho le-a găsit vină tuturor după 0-1 cu Levante » Acuzator-şef

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 22:39

Antrenorul Realului a mitraliat arbitrul, adversarul, propriii jucători. Nici terenul nu i-a scăpat


Nu mai puţin de trei ani a aşteptat Realul pentru a avea un avans de două puncte în faţa Barcelonei. Şi l-a pierdut după numai o săptămînă exact acolo unde nimeni nu s-ar fi aşteptat. La Valencia, cu Levante (0-1). Vinovaţi? Antrenorul Jose Mourinho s-a luat de toţi la conferinţa de presă: arbitru, teren, adversari, propriii jucători. Nici un cuvînt, în schimb, despre erorile sale. Cea mai mare fiind condamnarea pe bancă a "regizorului" Ozil vreme de 70 de minute, în condiţiile în care jocul galacticilor suferea. Dar iată rechizitoriul tehnicianului portughez în toată "splendoarea" sa:

TERENUL. Mourinho consideră că ai lui şi-au creat destule ocazii: "Dar nu le-am putut materializa pe o suprafaţă de joc dificilă, în faţa unei echipe care s-a apărat aproape tot timpul".

KHEDIRA. Neamţul a văzut un al doilea "galben" în minutul 40, după ce l-a împins cu mîna pe Ballesteros, care-l certa pe Di Maria pentru modul teatral de a cădea. "Khedira e parţial vinovat de această înfrîngere. A căzut în capcana întinsă de adversar, deşi noi am discutat la şedinţa tehnică despre astfel de situaţii", a tunat portughezul.

ARBITRU. "Centralul" Turienzo Alvarez i-a refuzat Realului un penalty, în minutul 62, la henţul în careu al levantinului Iborra. "A fost clar ca lumina zilei. Iar Iborra trebuia să vadă şi al doilea «galben»" e convingerea lui Jose.

ADVERSAR. Mourinho l-a felicitat în final pe antrenorul lui Levante, Juan Martinez, dar în discuţia cu jurnaliştii i-a făcut praf echipa: "Au provocat, au simulat, au tras de timp. Într-un asemenea climat, jucătorii mei nu s-au simţit bine".


24 milioane euro reprezintă încasările ultimului sezon la Levante, de aproape 21 de ori mai mici decît ale Realului (500 milioane)

34,4 milioane euro e valoarea de piaţă a lotului lui Levante, de aproape trei ori mai puţin cît a dat Real pe Cristiano Ronaldo (96 milioane)

"Arbitrul e norvegian?"
Purtătorul de cuvînt al lui Jose, Eladio Parames, s-a luat şi el de arbitrul Alvarez. "Arbitrul acesta e tot norvegian? Aşa pare", a scris el pe Twitter. Aluzie evidentă la Ovrebo, care a ajutat-o pe Barcelona în semifinala cu Chelsea (2009), şi la conaţionalul acestuia, Oddvar, ce l-a eliminat pe Marcelo şi n-a sancţionat o intrare dură la Ronaldo în confruntarea Dinamo Zagreb - Real (0-1) din Ligă.

Jose şi CR7, ironizaţi
Mourinho a fost ironizat la final de fanii lui Levante cu scandarea "Segunda! Segunda!", trimitere la replica dată de Jose omologului său de la Barcelona: "Guardiola vorbeşte despre un an fără titlu? Atunci şi noi vom face tot posibilul să evităm retrogradarea". Ronaldo n-a scăpat nici el, amfitrionii strigîndu-i "Messi! Messi!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
2dorr
2dorr  •  21 Septembrie 2011, 15:22

://www.facebook.com/pages/Mourinho-Sucks/206651506057549

andr33y1986
andr33y1986  •  20 Septembrie 2011, 22:38
Postat de flo_ax pe 20 Septembrie 2011, 04:44

asta e, in loc de penalty si eliminare, au luat ei gol...daca arbitrul dadea, Real Madrid era glorioasa, castigand in 10... nu a dat, umilinta, rusine... se subtire e linia dintre hero-zero

un meci slab al realului dar daca nu erau greseli se termina 1-1 cel putin..baca a facut 2 egaluri la rand nu stiu de ce se face atata caz..dar vi se pare ciudat sa faci caz ca nu sa dat un penalty sigur si o eliminare da asa sunteti voi maimute catalane...

lavall
lavall  •  20 Septembrie 2011, 19:40

mou un 0 barat mare strateg o fi invatat el ceva de ale antrnoratului cat a lucrat la barcelona traducator dar ata si cu asta nu e deajuns si aroganta se plateste ei portughezii frumosi bogati si mari fotbalisti :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează