INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Muşcat şi eliminat » Clona lui Suarez a lovit sîmbătă în Cupă, în Bari - Avellino. Victima a protestat şi a plătit

Articol de - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 22:55

După ce Comi şi-a înfipt dinţii în braţul lui De Luca, mijlocaşul gazdelor a primit cartonaş roşu pentru proteste


Gestul lui Luis Suarez de la ultima Cupa Mondială s-a repetat sîmbătă în Italia. Rolul "vampirului" a fost jucat de Comi, atacantul lui Avellino, care în partida din turul 2 al Cupei l-a muşcat pe De Luca. Nu şi-a înfipt colţii în umăr, ca-n cazul lui Chiellini, ci l-a rănit la braţ pe mijlocaşul lui Bari. Nu este singura diferenţă. Pentru că De Luca a protestat furios pentru agresiune, arbitrul l-a eliminat în minutul 53!

Comi intrase la pauză şi a egalat la 4 minute după muşcătură. Rămasă în 10 oameni, Bari a pierdut cu 2-1, părăsind competiţia. Victima a postat dovada (foto) pe pagina de Facebook, cerînd scuze fanilor că a reacţionat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează