INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA-BOLOGNA 1-2

Mutu: "Degeaba am marcat, ne-am crezut învingători dinainte"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Cinci goluri în unsprezece zile. Excelentul bilanţ îi aparţine "Briliantului" Fiorentinei, Adrian Mutu. Românul a punctat şi astăzi, cu Bologna, însă trupa lui Prandelli a pierdut confruntarea de pe Artemio Franchi (1-2).

"Un singur gol marcat nu a fost suficient azi, cu Bologna. Am început rău, le-am făcut cadou două goluri adversarilor. În partea secundă am jucat mai bine, însă per ansamblu a ieşit rău.

Oricum, mai sunt multe partide de disputat până la final, însă va trebui să evităm greşelile pe care le-am făcut astăzi. Din păcate, am început greşit, ne-am crezut învingători dinainte. Cât despre mine, din punct de vedere fizic, sunt bine", a declarat Adrian Mutu.

Este cel de-al cincilea gol marcat de român în 11 zile, celelalte patru fiind marcate în două etape de campionat,  Siena şi Bari, respectiv două într-un meci de cupă, cu Chievo.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
 •  18 Ianuarie 2010, 00:55

e cel mai mare fotbalist roman in activitate. as vrea sa l aud pe tipul ala de la nationala,care a vazut stadioane mai mari doar in vizita,sa si ceara scuze. mutu a incercat sa vb cu el,dar lipsa de educatie a facut ca acesta sa nu raspunda la telefon.BRAVO MUTU

Vezi toate comentariile (1)
Comentează