INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO Mykhailo Mudryk, fotbalistul lui Chelsea, surprins la fast-food în Băneasa

Mykhailo Mudry, surprins la un McDonald's din Băneasa Shopping City. 
Foto: Captură Tik Tok
Mykhailo Mudry, surprins la un McDonald's din Băneasa Shopping City. Foto: Captură Tik Tok

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 10:54 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 11:13

Superstarul ucrainean Mykhailo Mudryk (22 de ani), fotbalist cumpărat de Chelsea în iarna acestui an de la Șahtior Donețk pentru 70 de milioane de euro, a fost surprins, joi seara, în centrul comercial Băneasa Shopping City, din nordul Bucureștiului, la McDonald's. 

Miercuri, naționala U21 a Ucrainei a fost zdrobită în Ghencea de Spania U21 în semifinalele Campionatului European de Tineret, scor 1-5. Mykhailo Mudryk a fost titular și integralist în primul „11” al ucrainenilor. La o zi distanță, fotbalistul englezilor de la Chelsea a fost suprins într-un mall din nordul Capitalei. 

Peluza Sud Steaua a împânzit Bucureștiul cu zeci de mesaje dure anti-Becali și Ciolacu: „Jos labele de pe Ghencea!”
CSA Steaua
Peluza Sud Steaua a împânzit Bucureștiul cu zeci de mesaje dure anti-Becali și Ciolacu: „Jos labele de pe Ghencea!”

VIDEO. Mykhailo Mudryk, fotbalistul lui Chelsea, surprins la McDonald's în Băneasa Shoping City

Ușor de recunoscut după tatuajul pe care îl are în zona gâtului, Mykhailo Mudryk a fost filmat de un internaut în timp ce își comanda meniul de la McDonald's.

Îmbrăcat într-un tricou alb și într-o pereche de pantaloni de culoare crem, starul englezilor de la Chelsea „răsfoia”  meniurile fast-food-ului respectiv, încercând să se hotărască asupra a ceea ce vrea să consume.

Mudryk de la Chelsea Londra vine și comandă de la McDonald's în Băneasa Shopping City. Mudryk, jucător de 85 de milioane de euro”, spune internautul care l-a filmat, în videoclipul respectiv. 

Mykhailo Mudryk, mai mult rezervă la Campionatul European de Tineret 

Mykhailo Mudryk nu a jucat decât două partide la partidele pe care ucrainenii le-au jucat în România, la Campionatul European de Tineret. A fost rezervă în toate meciurile din faza grupelor (Ucraina - Croația 2-0, România - Ucraina 0-1 și Spania - Ucraina 2-2). 

A făcut o partidă foarte bună în „sferturile” de finală contra Franței, în victoria Ucrainei cu 3-1, de pe Cluj Arena. A dat o pasă senzațională la golul de 2-1 al ucrainenilor, marcat de Georgiy Sudakov. 

Mykhailo Mudryk a costat 70 de milioane de euro, dar nu a dat vreun gol la Chelsea 

Cumpărat de Chelsea pentru o sumă impresionantă, de 70 de milioane de euro, care poate ajunge chiar la 100 de milioane, dacă mai multe bonusuri de performanță vor fi plătite, Mykhailo Mudryk nu a reușit să marcheze vreun gol pentru trupa de pe Stamford Bridge, deși a jucat 17 meciuri. A dat în schimb două pase de gol.

Crescut de academia lui Șahtior Donețk, Mudryk a mai evoluat în carieră la Arsenal Kiev și Desna, acolo unde „minerii” l-au împrumutat. În tricoul echipei mari al lui Șahtior, el a jucat 44 de meciuri, a înscris de 12 ori și a pasat decisiv în 17 rânduri. 

două trofeea cucerit Mudryk cu Șahtior: un titlu și o Cupă a Ucrainei

Citește și: 

Campionul mondial cu naționala Germaniei dă vina pe Guardiola pentru criza prin care trece „Die Mannschaft”: „Ne-am pierdut valorile”

După întâlnirea Alibec - De Bruyne, vedetele naționalei s-au pozat cu un alt star din fotbalul mondial: au petrecut împreună la Cannes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
VardyParty
VardyParty  •  10 Iulie 2023, 17:40
Postat de rocky3 pe 10 Iulie 2023, 16:09

Înainte vreme, ăștia ce se plimbau prin lume când țara le era cotropită, se numeau dezertori și trădători! Azi sunt vedete doar daca știu să dea cu piciorul în minge!

Respect, asa e. Asta nici macar nu stie sa dea bine in minge. Au dat fraierii cat au dat, pentru ca e produs acolo, unde trebuie. Mândrie!

rocky3
rocky3  •  10 Iulie 2023, 16:09
Postat de VardyParty pe 07 Iulie 2023, 14:51

Încă un refugiat??? Hai dom’ne!!!

Înainte vreme, ăștia ce se plimbau prin lume când țara le era cotropită, se numeau dezertori și trădători! Azi sunt vedete doar daca știu să dea cu piciorul în minge!

nodinpapura
nodinpapura  •  08 Iulie 2023, 14:18

Ce, mă, n-are voie să mănânce omu' de la Mec? Și eu bag zilnic shaorma de la Döner și ia uite-mă ce zdravăn sunt!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează