INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

N-a mai mişcat! » Nigerianul Michael Olaitan s-a prăbuşit pe gazon în derbyul cu Panathinaikos, 0-3

Primele momente după ce Michael Olaitan a căzut din senin pe teren
Primele momente după ce Michael Olaitan a căzut din senin pe teren

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 21:05

Jucătorul în vîrstă de 21 de ani şi-a revenit după cîteva zeci de secunde la marginea terenului, fiind transportat de urgenţă la spital. Diagnostic: miocardită virală provocată de stres şi anxietate.

Pireu, " Karaiskakis", minutul 35. Olympiakos pierduse mingea, Pao ataca. Michael Olaitan, 21 de ani, se retrăgea spre terenul lui. Era aproape de tuşă, la 30 de metri de poarta oaspeţilor, cînd, deodată, vîrful nigerian s-a prăbuşit pe gazon. A căzut cu faţa-n iarbă. Îşi pierduse cunoştinţa, avea privirea fixă, nu mai mişca în clipa în care arbitrul a făcut semn disperat spre doctorii lui Oly.

Olaitan a avut şansă. A fost resuscitat şi, după cîteva zeci de secunde, a deschis ochii. Transportat imediat la spital, i s-a descoperit "o miocardită virală, declanşată de stres şi anxietate", a dezvăluit impresarul jucătorului. "Rămîne internat cîteva zile, a depăşit momentul critic şi e bine".

Lovit în cap cu un pahar
S-a întîmplat tot la derby. În repriza secundă, antrenorul lui Panathinaikos a fost victima furiei ultraşilor lui Oly. Un pahar mare de plastic plin de suc l-a lovit în cap pe Giannis Anastasiou, care a continuat meciul cu un bandaj la ochiul stîng. Au fost arestaţi 11 fani.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
paul_daraban
paul_daraban  •  04 Martie 2014, 23:28

ii doresc multa sanatate domnului Olaitan. In privinta informatiilor puse la dispozitie de prezentul articol as avea o singura precizare: miocardita virala nu este provocata de stres sau de anxietate ci chiar de un virus, asa cum ii spune numele

Vezi toate comentariile (1)
Comentează