INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Nasser Al-Khelaifi, șeful lui PSG, avertisment fără precedent: „Dacă nu sunt de acord, ușile sunt deschise!” » Neymar și Mbappe, printre vedetele vizate

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 20:15

Nasser Al-Khelaifi, șeful celor de la PSG, a vorbit despre frământările din jurul campioanei Franței.

Al-Khelaifi pare a nu mai avea răbdare cu starurile plătite regește la Paris. Fragmente dintr-un interviu care va apărea joi în France Football pun pe jar întreaga lume a fotbalului.

„Jucătorii trebuie să își asume mai multe responsabilități. Trebuie să se schimbe, să muncească mai mult, să facă mai mult pe teren. Nu sunt aici doar pentru ei, sunt mulți oameni în spatele lor. Dacă nu sunt de acord cu ce le cer, ușile sunt deschise. Pa! Nu vrea să văd comportament de vedete”, avertizează șeicul de la PSG. 

Mbappe și Neymar sunt vizați?

Kyllian Mbappe, cel mai bine cotat fotbalist al planetei, îi ține în suspans pe francezi prin ultimele declarații. Prezent la gala fotbalului francez, vârful în vârstă de 20 de ani afirma că „este momentul să preiau o responsabilitate mai mare. Sunt fericit la Paris, dar aș putea simți asta și în altă parte”. Presa a speculat în acel moment o posibilă mutare la Real Madrid.

Neymar (27 de ani), celălalt star din lotul francezilor, are probleme nenumărate. Accidentat în cantonamentul Braziliei de la Copa America, acuzat de viol de o femeie din țara natală și suspendat pentru lovirea unui fan după finala Cupei pierdută cu Rennes, cariera lui Neymar pare a necesita o resetare. Presa din Spania scrie că Barcelona și Manchester City îl pândesc.

Vezi și: 

SSC NAPOLI // Alt rival pentru Vlad Chiricheș: acord cu grecul Kostas Manolas

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
red77
red77  •  16 Iunie 2019, 20:39

Măscăriciul de neymar chiar nu merita atâția bani și atenție. Realizările lui în fotbal sunt minine comparativ la câți bani s au dat pe el și ce reclama are

ray51
ray51  •  17 Iunie 2019, 09:15

... se trezesc si astia ! Cand lumea le spunea ca banii 'aruncati' nejustificat pot avea o cu totul alta directie (SPRE EXEMPLU) umanitara sau ecologica, n-aveau decat 'mersul' agale ale camilei spre 'bâlci'-ul DEȘERTaciunilor...

10218184707114325
Adrian-Mihai Butnariu  •  16 Iunie 2019, 23:20

Sa fiu in locul lui PSG, i-as vinde. Cu alea vreo 400 de milioane ar putea lua niste baieti muncitori, in ascensiune. Ceva pe stilul Liverpool.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează