INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

New gunner in town » Arsenal a bifat cel mai scump transfer din istoria clubului: 50 de milioane de euro pentru Ozil!

19 goluri a marcat Mesut Ozil pentru Real Madrid în 104 meciuri de Primera
19 goluri a marcat Mesut Ozil pentru Real Madrid în 104 meciuri de Primera

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 septembrie 2013 21:43

Playmakerul de 24 de ani va fi cel mai bine plătit om al lui Arsene Wenger, cu un salariu anual de 8 milioane de euro. Contract pînă în 2018.

Un fost selecţioner al Angliei, Terry Venables, spunea despre Arsene Wenger: "E bărbatul bogat care încearcă să-i cumpere soţiei un cadou în seara de Crăciun. Are bani, dar nu mai găseşte cadoul ideal".

Managerul lui Arsenal, 63 de ani, cu 85 de milioane de euro buget de transferuri, a luat doar doi jucători, gratis, pînă în ultima zi de mercato: pe francezii Sanogo şi Flamini.

Şi totuşi, aseară, în ultima clipă, Wenger a descoperit cadoul minunat. L-a achiziţionat pe neamţul Mesut Ozil, 24 de ani, pentru care a plătit o avere.

50 de milioane de euro. Talentantul mijlocaş, care a trecut examenul medical la Munchen (unde are meci cu "naţionala" Germaniei), este cel mai scump jucător din istoria lui Arsenal, mai mult decît dublu faţă de Reyes (20 de milioane, FC Sevilla, 2004).

În acelaşi timp, Ozil e şi cea mai bună vînzare a lui Real Madrid. Cu 7 milioane peste cea a lui Robinho la Manchester City, în 2008.

154 de mii de euro va cîştiga Mesut Ozil săptămînal pe Emirates Stadium; contract pe 5 sezoane

35 de milioane de euro a fost profitul lui Real la Ozil: l-a cumpărat în 2010 de la Bremen cu 15 milioane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
gabone
gabone  •  04 Septembrie 2013, 00:12

N-a invatat nimic Perez din trecut! Cum au plecat Hierro si del Bosque? Cel mai bun pasator din Primera, cel care le-a fabricat majoritatea golurilor lui Cristiano, Pipita si Karim. Singurul defect e ca disparea uneori din joc, sau nu putea duce doua jocuri la rand la intensitate maxima, dar e un tip de 24 de ani totusi. Lui Kaka ii plateam eu biletul doar sa plece odata, cu tot cu salariul lui de nesimtit. Daca don Carlo crede ca poate sa stea doar in Isco pe postul de mijlocas central ofensiv se inseala; de fapt la ce sa ma astept de la antrenorul italian al unei echipe italiene care pierde o finala de CL dupa ce are 3-0! Ce a facut la Chelsea dupa plecarea lui Mou? Nimic!

monere1980
monere1980  •  03 Septembrie 2013, 20:11
Postat de redgofcd pe 03 Septembrie 2013, 17:39

Mi-e teama ca Ancelotti nu are nicio treaba cu transferurile facute de Real. Acolo un omulet cu ochelari cumpara si vinde, iar performantele echipei sunt asa si asa.

posibil sa ai dreptate, nu stiu.... insa, daca ancelotti i-o fi spus lui ozil ca nu e favoritul postului sau ca nu conteaza pe el, atunci carlo este cel care si-a bagat picioarele in Ozil. Si ca sa fiu sincer pana la cap, nu il vad pe Perez atat de priceput la fotbal incat sa stie cine trebuie sa stea si cine sa plece de la Real. Mai mult, chiar daca Perez s-ar pricepe la fotbal, tot n-ar avea sens sa-ti vinzi cel mai bun playmaker (poate chiar singurul). Ca atare, tot la ancelotti se ajunge in final, ceea ce inseamna ca asta- cel care nu-l place pe Ozil. Pacat ca n-a intrat si Milan pe fir la vanzarea lui Ozil (:p) dar la cat de sarac e Milanul in momentul asta, intra degeaba :))

redgofcd
redgofcd  •  03 Septembrie 2013, 17:39
Postat de monere1980 pe 03 Septembrie 2013, 15:52

De ce am senzatia ca toti astia care sint aruncati de Real ca pe o masea stricata (ozil la arsenal, sau kaka la milan) or sa-si ia revansa cu varf si indesat? Ancelotti tata.... sper sa iesi campion macar in Spania daca nu si in UCL ca altfel nu ti-o iarata nimeni la ce diamante neselfeuite ai aruncat (balonul de aur si cel mai bun playmaker pe care l-a avut real in ultimii 10 ani)....

Mi-e teama ca Ancelotti nu are nicio treaba cu transferurile facute de Real. Acolo un omulet cu ochelari cumpara si vinde, iar performantele echipei sunt asa si asa.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează