INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

UPDATE L'Equipe anunță că Neymar a bătut palma cu noul club! Va încasa 160 de milioane de euro în următoarele două sezoane

Neymar // foto: Guliver/gettyimages
Neymar // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 17:00 / Actualizat duminica, 13 august 2023 17:00

Formația saudită Al Hilal încearcă cea mai tare lovitură a verii, să-l transfere pe Neymar (31 de ani), al cărui viitor pare departe de PSG.

UPDATE / Neymar a bătut palma cu Al Hilal

L'Equipe anunță că Neymar și Al Hilal s-au înțeles. Brazilianul a acceptat un contract valabil două sezoane, în care va încasa aproximativ 160 de milioane de euro. Mai rămân de pus la punct doar detaliile între PSG și clubul saudit.

Neymar, spre Arabia Saudită

Al Hilal a transferat nume cu rezonanță în această vară, precum Malcom, Milinkovic-Savic, Koulibaly și Ruben Neves, iar ambițiile clubului nu s-au temperat deloc.

Următoarea mare țintă a echipei saudite este Neymar, fotbalist care caută să plece de la PSG în perioada imediat următoare.

Răsturnare de situație în miez de noapte! Încep negocierile finale pentru contractul lui Mbappe
PSG
Răsturnare de situație în miez de noapte! Încep negocierile finale pentru contractul lui Mbappe

Al Hilal l-a ofertat pe Neymar

Specialistul în mercato Fabrizio Romano a anunțat că Al Hilal a trimis noaptea trecută o ofertă pentru Neymar, una uriașă, care îl tentează pe brazilian. „Acum se lucrează la despărțirea de PSG. Negocierile sunt în toi pentru a se ajunge la un acord total”, scrie Fabrizio.

Neymar ar părăsi astfel PSG după 6 ani petrecuți în capitala Franței, unde a ajuns în 2017 de la Barcelona, în schimbul unei sume colosale, de 222 de milioane de euro. Acela este, în continuare, cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

Scos din circuit adesea de probleme medicale, Neymar a jucat 173 de meciuri pentru PSG, în care a înscris 118 goluri și a pasat decisiv la alte 77 de reușite.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Tuchel n-a înțeles nimic după 0-3 cu Leipzig: „Nu-mi explic. Ce discrepanță!” » S-a scuzat față de Harry Kane: „Probabil asta e impresia lui”

O nouă lovitură grea pentru Real Madrid » După Thibaut Courtois, un alt titular s-a accidentat la genunchi și ar putea lipsi mult timp de pe gazon

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (9)
tristan
tristan  •  13 August 2023, 18:25

Orium are el grija ca din alea 2 sezoane ,unul sa fie accidentat:)

valyomanyd
valyomanyd  •  13 August 2023, 17:46

Incredibil, și (conform Gsp), vineri se înțelesese cu Barcelona !:))

ccc23
ccc23  •  13 August 2023, 17:31

Asta e inca unu care dupa parerea mea nu a ajuns niciodata la potentialul maxim…sau macar la potentialul care se astepta de la el..probabil ca nu a putut niciodata mai mult ..doar presa si impresarii au lasat impresia ca e vreo scula de talie mondiala…dupa parerea mea e doar un jucator bun spre foarte bun

Vezi toate comentariile (9)
Comentează