INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

”Nici un Mondial în Qatar!” » Nemţii de la Bild: ”Blatter vrea să scape de arabi şi de susţinătorul lor, Platini”

Articol de - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 21:54

Preşedintele FIFA ar intenţiona să mute turneul final de peste 8 ani şi, punîndu-l într-o lumină proastă pe rivalul său, să-şi asigure un nou mandat în fruntea forului internaţional.

Cotidianul german Bild aruncă bomba! Un Mondial 2022 în Qatar n-ar mai fi de actualitate la FIFA: "În birourile de la Zurich se discută tot mai apăsat despre relocarea turneului final de peste 8 ani". Face parte din strategia preşedintelui Sepp Blatter, care ar împuşca doi iepuri dintr-un foc.

În primul rînd, nu s-ar mai pune problema disputării turneului final iarna. Şi deci a unei modificări majore a calendarului competiţional, atît de contestată de europeni. Şi nu în ultimul rînd, Blatter ar triumfa astfel în faţa lui Michel Platini, liderul UEFA, principalul susţinător al qatarienilor şi contracandidatul său la un nou mandat în fruntea FIFA.

14 voturi a primit Qatarul din partea membrilor CEx. FIFA, faţă de numai 8 ale americanilor, la desemnarea gazdei CM 2022

"Lumea arabă merita un Mondial. Sînt 22 de ţări şi n-au avut niciodată oportunitatea de a organiza un turneu de o asemenea anvergură" (Sepp Blatter în 2010)

"Eu am votat SUA la desemnarea gazdei Mondialului 2022. În schimb, Platini şi unii şefi ai federaţiilor europene au fost influenţaţi politic ca să-i susţină pe arabi" (Sepp Blatter în 2013)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Ianuarie 2014, 11:32

Cand ajungi acolo, nu mai poti fi obiectiv, interesele sunt asa de mari ca decizia e influentata si influentabila !

vintger
vintger  •  11 Ianuarie 2014, 02:42
Postat de bibiloiu pe 10 Ianuarie 2014, 17:03

DOI EXCROCI .

DE DOUA ORI DE ACORD ! PARCA AL BATRIN E IN FATA CU DOI PASI!

vintger
vintger  •  11 Ianuarie 2014, 02:41
Postat de thedronius pe 10 Ianuarie 2014, 14:10

My God, ce judecata stramba. Pai cum nu e buricul... In fotbal nu conteaza decat campionatele din Europa; nici macar cele din America de Sud nu se pot ridica la un nivel acceptabil. Cum isi poate imagina cineva ca Premier League nu se va mai disputa de Boxing Day?... Cand vreodata vor accepta englezii asa ceva? Dar germanii??? Si restul asemenea lor? Aici vorbim de industrie fotbalistica nu de sters cu guma in calendar. Sponsori, televiziuni etc. Nu mai scrieti mah daca sunteti oligo-freni. Blatter are dreptate aici. Nu poti pune on hold toate competitiile din Europa doar pentru ca pompeaza arabii bani cu tiru`. Macar daca ajuta la dezv fotbalului, dar aici e vb de satisfacerea unor mofturi.

baieta esti pooosssttt!la nu le convine ?care-i baiul? cind anglia nu sa calificat ,nu sa mai tinut competitia?cind tari precum ;corea de nord in66 elimina italia, cind gana e peste franta[in mileniul 3] cind turcia juca sferturi etc....cine se intreba daca angli & com era pe acolo!e un fapt stabilit si ca atare se va intimpla!DIXIT!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează