INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Nikki e de vină? » Violentul Van der Vaart s-ar fi cuplat cu o fostă colegă a nevestei bătute

După 7 ani și jumătate, Rafael van der Vaart a ales să meargă pe un drum diferit de al soției Sylvie. Noua cale, Nikkie Plessen
După 7 ani și jumătate, Rafael van der Vaart a ales să meargă pe un drum diferit de al soției Sylvie. Noua cale, Nikkie Plessen

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 19:48

Cuplul ar fi fost despărţit de Nikki Plessen, actriţă, prezentatoare şi model de 27 de ani, cu 7 mai tînără decît Sylvie, cu care a lucrat la postul TMF.

Divorţul cu scîntei din familia Van der Vaart, pecetluit de pumnul în faţă aplicat de Revelion frumoasei soţii, ar fi fost provocat de Rafael (29 de ani). De Telegraaf a dezvăluit că mijlocaşul olandez al lui Hamburg o înşela pe Sylvie (34) din vară cu Nikkie Plessen, o blondă cu 7 ani mai tînără ca nevasta. Şi că ruptura nu e cauzată de presupusa idilă a soţiei cu rapperul Ali B, la Dubai înainte de Crăciun.

Un prieten al cuplului susţine că Nikkie i-a luat minţile, asaltîndu-l cu mesaje. Actriţă, prezentatoare şi model, amanta de 27 de ani a fost în 2007 colega doamnei Van der Vaart la canalul TMF, unde lucra ca VJ! Iar Sylvie şi Rafael ar fi pozat în familia perfectă doar pentru a nu pierde contractele semnate şi de dragul lui Damian, băiatul de 6 ani al cuplului.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
marathon7500
marathon7500  •  05 Ianuarie 2013, 14:59
Postat de dilibau pe 05 Ianuarie 2013, 02:23

well he got some fine pussy to work, that's fo shore...

Numai "fine pussy/ass" ai in cap...la fel ca si la articolul cu Max Nicu :) Bravo...tine-o tot asa!

dilibau
dilibau  •  05 Ianuarie 2013, 02:23

well he got some fine pussy to work, that's fo shore...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează