INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Ofertă matrimonială la FC Barcelona » Căsătoriţi-vă pe "Camp Nou"!

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Conducerea clubului spaniol a decis să deschidă porţile celebrei arene pentru organizarea de nunţi.

FC Barcelona inovează. În căutare de noi resurse financiare, şefii grupării "blaugrana" au luat o decizie în premieră prin care va fi permisă, din 1 ianuarie 2011, organizarea de nunţi pe " Camp Nou".

Nu este vorba de o paradă ori de o simplă ceremonie, prin care mirii pot spune "da" pe gazon. Tacîmul va fi complet fiindcă doritorilor li se va putea pune la dispoziţie şi o locaţie pentru petrecere, inclusiv cu mîncare asigurată de cele mai bune firme de catering din oraş. Deocamdată, variante sînt sălile "Paris" şi "Roma", din zona arenei dedicată festivităţilor, "Hall de Tribuna", situată la intrarea principală, şi "Platea del Camp Nou", o terasă amenajată special  la primul nivel al Tribunei 1.

Nu s-a specificat nici un preţ, care va varia în funcţie de cerinţe. Cert este că părţile contractante pot beneficia de mai multe servicii pregătite de gazde.
- cupe cu şampanie gratis
- acces permis în vestiarul primei echipe
- fotografii cu mirii în locuri exclusiviste ale stadionului
- mesaj de felicitare pe tabelele de marcaj electronice
- invitaţii se pot deplasa spre "Camp Nou" cu autocarul primei echipe
- majoretele formaţiei de baschet pot întreţine atmosfera
- cei interesaţi pot obţine cadouri şi tricouri comemorative
Ideea a prins repede. În 36 de ore de la postarea ofertei pe site-ul oficial al Barcelonei, nu mai puţin de 42 de perechi au înaintat cereri pentru a se căsători pe "Camp Nou".

Contact facil
Cei ce vor să-şi celebreze nunta pe "Camp Nou" au la dispoziţie un e-mail, [email protected], prin care pot solicita să se înscrie pe listă. La aceeaşi adresă se pot cere informaţii suplimentare. Socios (membrii cotizanţi) cu o vechime mai mare de un an beneficiază de o reducere a tarifului de 15 la sută.

Inspiraţi de polonezi
La originea iniţiativei Barcelonei stă un cuplu de polonezi, Ana şi Boris Slysz. Aceştia au cerut recent să se pozeze pe "Camp Nou" la o zi după ce se căsătoriseră la consulatul polonez din Barcelona. Şefii catalani au decis să se inspire din ideea lor, care se consideră a nu fi decît un cîştig economic.

Corupţie şi la UEFA?
ACUZAŢII. După suspiciunile de corupţie a unor oficiali FIFA privind organizarea CM 2018, UEFA se confruntă cu un caz asemănător. Un responsabil al federaţiei cipriote a asigurat, în cotidianul german "Suddeutsche Zeitung", că atribuirea turneului final al Euro 2012 s-a făcut prin cumpărare de voturi. Potrivit acuzatorului, 5 responsabili din forul continental au acceptat mită ca să susţină Polonia şi Ucraina, gazdele viitoarei întreceri. În schimbul votului lor, ei ar fi încasat în total 11 milioane de euro.

Record cu Pizarro
GERMANIA. Cu golul înscris ieri la Monchengladbach, unde Bremen s-a impus cu 4-1, Claudio Pizarro (foto) a devenit cel mai prolific stranier din istoria Bundesligii. Denumit "Bombardierul din Anzi", atacantul peruan a ajuns la 134 de reuşite, cu una peste brazilianul Giovane Elber. Pe locul 3 sînt clasaţi elveţianul Chapuisat şi brazilianul Ailton, cu cîte 106 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  24 Octombrie 2010, 09:13

=))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează