INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Ofertă record pregătită de Barcelona » 60 de milioane de euro pentru un fundaş! Francezii anunţă deja transferul

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 14:30

L'Equipe anunţă că Barcelona este pregătită să-l achiziţioneze pe Marquinhos, fundaşul central al lui Paris Saint-Germain, catalanii fiind dispuşi să ofere 60 de milioane de euro la iarnă.

Fotbalistul în vâstă de 22 de ani mai are contract cu gruparea pariziană până în 2019, însă pare să îşi dorească altceva, după ce s-a întâlnit cu preşedintele clubului şi i-a transmis că vrea să plece la Barcelona. Catalanii şi l-au dorit şi în trecut pe brazilian, însă nu s-au înţeles cu PSG asupra transferului. În 2014, aceştia cereau 30 de milioane de euro şi pe Dani Alves în schimbul lui Marquinhos.

În această vară, PSG l-a pierdut şi pe David Luiz, transferat la Chelsea în ultima zi a perioadei de mercato, contra sumei de 38,5 milioane de euro, iar în cazul în care îl vor ceda şi pe Marquinhos, riscă să rămână descoperiţi în acea zonă a terenului, singurul jucător cu experienţă pe acea poziţie fiind Thiago Silva.

De partea cealaltă, Barcelona are numeroase variante în zona centrală a defensivei, după ce l-au adus şi pe francezul Samuel Umtiti în această vară, cel care i-a luat faţa lui Mascherano în primul "11" al catalanilor şi a făcut pereche cu Gerard Pique în majoritatea partidelor din acest sezon. În afară de cei trei menţionaţi, campioana Spaniei îl mai are la dispoziţie şi pe Jeremy Mathieu.

Dacă cele două formaţii se vor înţelege asupra preţului de transfer vehiculat de presă, 60 de milioane de euro, atunci Marquinhos ar deveni cel mai scump fundaş din lume transferat vreodată, depăşindu-l pe John Stones, adus de Manchester City de la Everton pentru aproximativ 56 de milioane de euro.

surse: lequipe.fr, bleacherreport.com, marca.com

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
arsenie_b
arsenie_b  •  17 Septembrie 2016, 16:20

Probabil pregatesc incet incet si retragerea lui Gerard "Shakira", un gafeur obisnuit in ultimii 2 ani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează