INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Olimpiu Moruțan schimbă antrenorul la Ankaragucu » Eșecul cu campioana Galatasaray a cântărit decisiv

Olimpiu Moruțan a înscris primul gol la noua echipă / Sursă foto: Facebook@ facebook.com/Ankaragucu
Olimpiu Moruțan a înscris primul gol la noua echipă / Sursă foto: Facebook@ facebook.com/Ankaragucu

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 19:40 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 20:30

Olimpiu Moruțan (24 de ani) va avea alt antrenor, după ce Tolunay Kafkas a fost concediat, după doar șase luni, de Ankaragucu, conducerea clubului din capitala Turciei. Pe lista posibililor succesori se află Samet Aybaba, Riza Calimbay și Emre Belozoglu.

Nici nu s-a acomodat bine Olimpiu Moruțan la noua sa echipă din Turcia că deja schimbă antrenorul. Înfrângerea de la Istanbul cu Galatasaray (1-2), decisă de autogolul lui Bilazer, i-a semnat sentința lui Tolunay Kafkas. 

Tehnicianul de 55 de ani a fost dat afară de conducerea lui Ankaragucu, care-l numise pe 23 martie 2023. Nu a rezistat decât ceva mai mult de șase luni, interval în care i-a condus pe "galben-albastri", obținând în 21 de meciuri pe bancă 6 victorii, 6 remize și 9 eșecuri, dintre care 18 partide le-a bifat în SuperLig (5-5-1).

După ce a făcut lobby pentru intrarea FCSB în Ghencea, Marcel Ciolacu flutură promisiuni și pentru o echipă de tradiție: „Totul se va debloca, se va face dreptate!”
IPOSTAZĂ
După ce a făcut lobby pentru intrarea FCSB în Ghencea, Marcel Ciolacu flutură promisiuni și pentru o echipă de tradiție: „Totul se va debloca, se va face dreptate!”

5 meciuri și un gol marcat pentru Olimpiu Moruțan

Cu Kafkas pe margine, mijlocașul ofensiv român a strâns 411 minute pe gazon și, de fiecare dată din cele cinci întâlniri la Ankaragucu, a evoluat titular. A contribuit la un singur gol, marcând contra lui Sivas (3-1), în deplasare, unicul succes al echipei din capitala Turciei. Până sâmbătă, când primește vizita lui Kayseri, Ankaragucu va trebui să-i găsească un înlocuitor lui Ksfkas. 

Presa turcă anunță că pe listă se află trei nume: Riza Calimbay, Samet Aybaba și Emre Belözoğlu. Agenția Sporx îl dă ca favorit pe primul. „Nu am avut nicio întâlnire cu cei de la Ankaragucu, dar sigur că mi-ar plăcea să antrenez pentru restul sezonului un club din SuperLig", declară Calimbay, ce s-a despărțit acum 4 luni de Sivasspor.

Am avut un program destul de greu, înfruntând în aceste șapte etape pe Galatasaray și Fenerbahce. Puteam să facem mai multe puncte, dar urmează adversari mai accesibili, Kayserispor , İstanbulspor și Samsunspor, cu care sunt șanse mari să obținem rezultate bune 
- Tolunay Kafkas, fost antrenor Ankaragucu

6antrenori din SuperLig și-au pierdut postul în acest sezon. Înaintea lui Kafkas, au fost demiși antrenorii lui Gaziantep, Başakşehir, Samsunspor, İstanbulspor și Kayserispor

A marcat al 3-lea cel mai rapid hattrick, apoi și-a rupt piciorul! Echipa lui a fost egalată acasă, de la 3-0 în repriza secundă

Supraviețuitorul » Portarul lui Waalwijk a mai trecut printr-o dramă în 2014! Ce a pățit batavul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează