INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ore decisive pentru Abidal

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 21:51

Francezul de 32 de ani e bine după transplantul de ficat, dar trebuie să depăşească şi ziua de azi


Prima veste bună de la "Barna Clinic" din Barcelona a venit ieri la prînz. "Sînt Hayet Abidal, soţia lui Eric. M-a rugat să vă scriu că operaţia lui, ca şi a vărului său, Gerard, a avut loc miercuri şi pînă acum totul e bine", a sunat mesajul postat pe pagina de facebook a fundaşului Barcelonei.

Abidal, 32 de ani, mai are însă de aşteptat şi azi, înainte de a fi sigur că transplantul de ficat de la Gerard, intervenţie ce a durat 9 ore, a fost o reuşită. Antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, a şi îndemnat de altfel la prudenţă după meciul cu Getafe (4-0): "A fost o operaţie complicată. Următoarele ore, următoarele zile vor fi decisive".

E a doua intervenţie pe care Abidal a suferit-o la ficat, după ce anul trecut, în martie, i s-a extirpat o tumoare. Iar medicii sînt aproape convinşi că internaţionalul francez va trebui să se lase de fotbal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
syntrax
syntrax  •  12 Aprilie 2012, 13:13

Multa sanatate Abidal...cel m-ai important lucru e sa te faci bine!!!este timp si pentru fotbal.

unmaker
unmaker  •  12 Aprilie 2012, 09:42

important e sa se faca bine chiar daca nu o sa mai joace fotbal...Multa Sanatate Abidal

ko-ko
ko-ko  •  12 Aprilie 2012, 08:29

Mie mi se pare senzational caracterul acestui om capabil sa joace la 100% din valoarea sa dupa nici 9 luni(imi aduc aminte de un meci cu Real in care a inscris de pe partea stanga in directia de atac a Realului dupa o faza extraordinara).Din pacate transplantul de ficat e o poveste chiar complicata, se ia tratament medicamentos la greu toata viata, altfel organismul respinge grefa.Dar cine stie, e posibil orice de la acest om.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează