INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Dincolo de imaginație! Paul Pogba, ținut ostatic sub amenințarea armelor! Acuzat de fratele lui că s-a dus la șaman pentru a-i face rău lui Mbappe

Paul Pogba, acum revenit la Juventus, foto: Imago
Paul Pogba, acum revenit la Juventus, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 august 2022 11:05 / Actualizat luni, 29 august 2022 11:10

Campionul mondial Paul Pogba a făcut plângere la poliție împotriva fratelui său mai mare și a unor prieteni din copilărie, care au încercat să-l șantajeze, cerându-i 13 milioane de euro pentru protecție. Acum, Mathias Pogba amenință cu dezvăluiri explozive.

Încă nerefăcut după o accidentare, în așteptarea debutului oficial la Juventus, încă nefiind sigur că va juca la Mondial cu naționala Franței, Paul Pogba nu e liniștit deloc nici acasă. 

100 de milioane plus Cristiano Ronaldo! Tranzacție fantastică între Manchester United și Napoli
MANCHESTER UNITED
100 de milioane plus Cristiano Ronaldo! Tranzacție fantastică între Manchester United și Napoli

Bandă de infractori, cu fratele mai mare al lui Paul Pogba implicat

Mathias, fratele său mai mare, a anunțat că va divulga secretele lui PP, informații explozive care îi vor afecta iremediabil imaginea. Și mama jucătorului, Yeo Moriba, și agentul său, Rafaela Pimenta, susțin însă că „nu e nicio surpriză". Mathias este unul dintre cei ce au încercat să-l șantajeze de curând și vrea să se răzbune. 

De fapt, Paul Pogba a dat cazul de mai mult timp pe mâna poliției, au scris L'Équipe și Daily Mail. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a făcut plângere împotriva lui Mathias și a unor prieteni din copilărie ce acționează într-o bandă de infractori. 

S-a deschis investigație după plângerea lui Paul Pogba

În luna martie, aceștia l-au ținut ostatic mai multe ore într-un apartament de la periferia Parisului (Lagny-sur-Marne, unde a crescut fotbalistul), sub amenințarea armelor automate. I-au cerut 13 milioane de euro pentru protecția pe care i-au asigurat-o de la începutul carierei și l-au șantajat cu înregistrări compromițătoare. 

Actele de intimidare ar fi continuat în aprilie, la Manchester, și ar fi avut loc și la Torino, după transferul campionului mondial la Juventus. 

Potrivit L'Équipe, surse judiciare au confirmat duminică faptul că a fost deschisă o investigație, fratele și foștii prieteni ai jucătorului fiind cercetați. 

Îl acuză de vrăjitorie pe Paul Pogba împotriva lui Kylian Mbappe

Mathias Pogba a reacționat pe Twitter, cu alte două mesaje. 

  • Unul împotriva lui Paul Pogba: „Nu e vorba de bani. M-ai implicat fără a fi vinovat, ai vrut să mă arunci în închisoare și aș fi putut muri din cauza ta. M-ai abandonat în groapă și ai fugit, iar acum faci pe nevinovatul. Când voi termina tot am de spus, oamenii vor vedea că nu există om mai laș, mai trădător și mai ipocrit decât tine pe această planetă". 
  • Altul pentru Kylian Mbappe: „Nu am nimic negativ împotriva ta, vorbele mele sunt pentru binele tău. Totul e adevărat și dovedit, vrăjitorul e cunoscut! Dezamăgit de acest frate care afirmă că e musulman, dar e băgat tot în vrăjitorie. Nu e bine să ai lângă tine un ipocrit și un trădător". 

Aceasta este una dintre informațiile pe care voia să le dezvăluie fratele lui Pogba. Că internaționalul francez a vrut să-l rănească pe Mbappé cu ajutorul unui șaman. Ceea ce mijlocașul lui Juventus neagă. 

Daily Mail susține că, în declarația dată la poliție, Pogba a povestit și ce i s-a întâmplat în ianuarie. A încercat să ajute un prieten din copilărie, la Manchester, dar în ianuarie l-a dat afară din casă, după ce a descoperit că îi folosise un card pentru a-i fura 200.000 de euro. 

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Benzema, din nou erou » „Dublă” pe final cu Espanyol și Real Madrid își continuă parcursul perfect

Chiar își dă demisia? Reacție șocantă a lui Mircea Lucescu în conferință, după eșecul dur cu Dnipro: „Vorbesc foarte serios!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
rav410wrc
rav410wrc  •  29 August 2022, 17:36

Oare pt "Bappe" Coman, n-are samanul vreo vraja, sa mai faca fotbalist din el ?! Sau macar sa-si ia permisu' !? ;))))

penultimul
penultimul  •  29 August 2022, 16:31
Postat de constanteanul pe 29 August 2022, 13:08

Asta ca să ne lămurim din ce lume provin o parte dintre băieții ăștia ce câștigă zeci ce milioane de euro pentru că dau cu piciorul într-o minge.

Mirarea și miracolul apar cînd mai joacă fotbal unii că Boloni. Cam aceasta e normalul in fotbalul profesionist. Cocalardo.

Supersonick13
Supersonick13  •  29 August 2022, 15:29

Si mai ziceam de blocnotes... astia sunt mai comici dar din pacate pe niste milioane in cont ....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează