INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pe teren în decembrie?! » După transplantul reuşit de ficat, Abidal se pregăteşte pentru un alt miracol

Barcelona contează pe Abidal și l-a trecut pe lista UEFA pentru acest sezon de Ligă
Barcelona contează pe Abidal și l-a trecut pe lista UEFA pentru acest sezon de Ligă

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 septembrie 2012 19:34

Internaţionalul francez al Barcelonei, 32 de ani, se pregăteşte într-un ritm infernal şi medicul care l-a operat e optimist: ”Va juca din nou”.

La şase luni de la transplantul de ficat care i-a salvat viaţa, Eric Abidal urmează un program special de pregătire la fost lui echipă, Lyon. Patru zile pe săptămînă, cu o intensitate şi o forţă incredibile. Obiectivul fundaşului în vîrstă de 32 de ani: o revenire pe gazon în decembrie!

Ar fi un al doilea miracol, dar medicul care l-a operat, Juan Carlos Garcia-Valdecasas, susţine că totul e posibil: "În acest stadiu al recuperării, forţa şi voinţa sînt fundamentale. Eric e mereu combativ şi pozitiv. Mi-a şi spus zilele trecute: «Doctore, stai liniştit! Sînt în mare formă»".

Jucătorul Barcelonei a pierdut mult în greutate după operaţie, însă recuperează într-un ritm fantastic: 800 de grame pe săptămînă. Valdecasas e optimist: "Deja a pus la loc 6 kilograme. Iar dacă o ţine tot aşa, nu văd nici un motiv pentru care n-ar putea juca din nou".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
danalexu
danalexu  •  08 Septembrie 2012, 01:20

cata ambitie!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează