INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep a stârnit controverse cu decizia de a-l lăsa pe Yaya Toure în afara lotului de Ligă: "Poate îl va considera bun contra unei echipe de liga a treia"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 15:01

Dimitri Sulek, agentul lui Yaya Toure, l-a atacat pe Pep Guardiola în presa din Anglia, după ce tehnicianul spaniol a decis să-l lase în afara lotului de Liga Campionilor pe mijlocașul ivorian de 33 de ani.

"Dacă va câștiga Liga Campionilor cu City în acest sezon, voi călători în Anglia și voi spune la TV că Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din lume. Dar dacă City nu câștigă Liga Campionilor sper că Pep va avea curaujul să admită că a greșit când a umilit un superjucător ca Yaya.

Yaya este un profesionist așa că va face tot ce i se cere. Poate că Pep îl va considera suficient de bun pentru a evolua în ultimele 10 minute ale unui meci din Cupa Ligii, împotriva unei echipe din divizia e treia", a spus Sulek pentru Daily Mail.

De când "cetățenii" au trecut sub comanda lui Guardiola, Yaya Toure nu a jucat decât în meciul retur cu Steaua, din preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce în Premier League nu a prins nici măcar banca de rezerve.

Manchester City face parte din grupa C a Ligii Campionilor, alături de Barcelona, Borussia M'Gladbach și Celtic Glasgow . 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
sooos1ck
sooos1ck  •  04 Septembrie 2016, 17:56

Hmm, Toure e jucator fenomenal, dar cam toate baloanele treceau pe la el, pep vrea sa schimbe chestia asta...cu forta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează