INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola a lăudat stilul de joc impus de un fost jucător din Liga 1, actual antrenor în Premier League: „E echipa care construiește cel mai bine”

Pep Guardiola, antrenor Manchester City. 
Foto: Getty Images
Pep Guardiola, antrenor Manchester City. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 12:01 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 13:39

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul celor de la Manchester City, a lăudat stilul de joc impus de tehnicianul italian Roberto De Zerbi (43 de ani), la Brighton. De Zerbi a jucat la CFR Cluj între februarie 2010 și iulie 2012.

Managerul „cetățenilor” a spus că trupa de pe coasta de sud a Angliei este echipa care construiește cel mai bine din întreg fotbalul mondial, de la portar până la ultimul jucător din atac. 

Panduru a pus pe tablă Rapidul lui Mutu: „Ăsta este tabloul. Eu îl cumpăr. O mai face cineva?”
RAPID
Panduru a pus pe tablă Rapidul lui Mutu: „Ăsta este tabloul. Eu îl cumpăr. O mai face cineva?”

Pep Guardiola laudă stilul de joc impus de Roberto de Zerbi la Brighton: „E echipa care construiește cel mai bine”

„Brighton este echipa care construiește cel mai bine jocul din întreg fotbalul mondial. Nu există echipă mai bună care să paseze atât de bine, începând de la portar și până la ultimul jucător din atac. 

Brighton propune un stil de joc cu care noi nu suntem obișnuiți. Impactul lui asupra fotbalului din Anglia va fi un unul imens”, a declarat Pep Guardiola, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

Sursa citată mai arată că Brighton, de la venirea lui De Zerbi la echipă, în septembrie 2022, este echipa cu cele mai mute șuturi pe poartă din Premier League (147), precum și formația care are a doua cea mai bună posesie din campionat, cu o medie de 62,45%. 

Pep Guardiola a lăudat stilul de joc impus de un fost jucător din Liga 1, actual antrenor în Premier League: „E echipa care construiește cel mai bine”
Roberto De Zerbi. Foto: Getty Images

23 de meciuriare Roberto De Zerbi pe banca lui Brighton, în Premier League: 10 victorii, 6 egaluri și 7 înfrângeri

VIDEO. Rezumat: Chelsea - Brighton 1-2 

Citește și: 

Primul transfer rezolvat de Bayern în era Tuchel: i-au suflat rivalei cel mai bun mijlocaș!

Chelsea - Real Madrid » „Albaștrii” au un munte de urcat, dar avantajul terenului propriu. Echipele probabile + Cele mai tari cote

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează