INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep și-a întrerupt celebrarea titlului pentru Ferguson: ”E atât de trist. Fă-te bine, Sir Alex!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2018 09:57

Guardiola nu s-a putut bucura pe deplin de primul titlu cu Manchester City, gândindu-se la prietenul aflat în comă după un atac cerebal: ”Este cea mai importantă persoană cunoscută în ultimii mulți ani”.

Și a doua zi de după șocanta veste a atacului cerebral suferit de Sir Alex Ferguson au continuat mesajele și reacțiile emoționante venite din lumea fotbalului. Pep Guardiola nu s-a bucurat pe deplin pentru primul titlu cu Man. City și, în momentele în care "cetățenii" celebrau pe gazon, și-a îndreptat gândurile către prietenul aflat în spital în comă.

"E atât de trist. Fă-te bine, Sir Alex! Este cea mai importantă persoană cunoscută în ultimii mulți ani. M-am bucurat să iau cina cu el acum două săptămâni. Nu cred că există cineva care să nu-i poată dori tot binele acestei uimitoare persoane. Sperăm să se poată recupera și să revină cât mai repede", a spus Pep.

"E un bărbat puternic și optimist"

Alți renumiți antrenori sau legende ale fotbalului, între care Pele, Ancelotti și Allegri, i-au transmis cuvinte de încurajare celui mai titrat manager britanic.

"Am fost lângă el duminica trecută, am mers în loja lui după meci și părea în formă perfectă. E un bărbat puternic și optimist și îi doresc refacere cât mai rapidă", a declarat și Wenger.

"Fergie a fost mereu un luptător. De la plecarea lui, United a avut trei manageri în 5 ani și n-a putut umple imensul gol lăsat de el. Continuă să lupți, Sir Alex!", i-a transmis și fostul internațional Alan Shearer.

Flori la statuia lui

Suporterii lui United au așezat multe flori la statuia lui Ferguson din fața Old Trafford și s-au rugat la capela din interiorul stadionului. Pentru scoțianul de 76 de ani sunt ore hotărâtoare în care luptă să supraviețuiască. Apropiații fostului antrenor rămân de un "optimism rezervat" în privința recuperării după operația pe creier. 

"Sir Alex Ferguson este, pur și simplu, Premier League. El a făcut-o să devină ceea ce e azi, cea mai privită competiție din lume, și ne-a făcut pe toți să zâmbim, într-un fel sau altul" Alan Shearer, fost atacant englez

"Echipele pe care le-a antrenat nu au jucat doar un fotbal strălucitor, ci au adus pe teren suspans, dramă și culoare. Mereu găsea provocări și obstacole de trecut în sezonul următor" Alan Shearer, fost atacant englez

"Old Trafford e un monument al succesului lui Ferguson, o reamintire constantă pentru managerii și jucătorii care i-au urmat a standardelor impuse de el și care trebuie atinse din nou" Alan Shearer, fost atacant englez

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează