INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Perfecţionistul Massimiliano Allegri » Antrenorul lui Juventus caută pete în soare după victoria cu Milan 3-1: ”Le-am oferit prea multe cornere!”

Tevez a lovit chiar la prima ocazie și rămîne golgeterul campionatului, cu 14 reușite
Tevez a lovit chiar la prima ocazie și rămîne golgeterul campionatului, cu 14 reușite

Articol de - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 februarie 2015 22:56

Antrenorul este nemulţumit că din cele 4 lovituri de colţ avute de rossoneri campioana a primit un gol: ”Ne trebuie mai multă luciditate şi vreau să închidem meciurile mai repede”.

Juventus a transformat din nou derbyul cu Milan (3-1) într-un meci oarecare, de serviciu. Tevez şi Morata, un gol şi un assist de fiecare, completaţi de Bonucci, au făcut diferenţa, dar n-au reuşit să-l satisfacă pe exigentul Allegri: "Ţintim perfecţiunea, iar cele 4 cornere oferite sînt prea multe!"

"Am fost puţin neatenţi în prima parte, prea încrezuţi şi suficienţi, iar după pauză am riscat să fim egalaţi la parada lui Buffon la Pazzini. Trebuie să fim mai lucizi, să închidem jocurile, să marcăm mai mult din fazele fixe", a declarat antrenorul liderului.

Inzaghi, în schimb, este mulţumit: "Cu 14 indisponibili şi Menez avînd frisoane, nu puteam face mai mult. Cred că lui Berlusconi i-a plăcut".

5 victorii consecutive în Serie A contra Milanului a reuşit Juventus, prima dată din 1984 încoace

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează