INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pierdut în no man's land » Joe Hart a fost trecut pe linie moartă în doar câteva săptămâni

Hart trage din greu la antrenamente, dar Guardiola i-a întors demult spatele // FOTO Guliver/GettyImages
Hart trage din greu la antrenamente, dar Guardiola i-a întors demult spatele // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2016 00:00

Joe Hart, 29 de ani, portarul lui Man. City, a fost trecut pe linie moartă în doar câteva săptămâni. La club și la ”națională”. Iar Everton nu-l mai vrea.

Premier League poate fi raiul pe pământ pentru un jucător, la salariile și premiile care se vehiculează în Anglia. Dar se poate transforma peste noapte și într-un adevărat coșmar. Concurența e atât de dură încât nu cruță pe nimeni. Iar Joe Hart, 29 de ani, e dovada vie.

Salariu prea mare

În mai, Hart era numărul 1 la Man. City, în iunie apăra poarta Angliei la Euro 2016, iar acum a ajuns în drum. Guardiola l-a titularizat pe Caballero și e pe cale să-l aducă pe Bravo, de la Barcelona, iar lui i-a pus în vedere să-și caute club.

Everton s-a arătat primul interesat de serviciile sale, până a ajuns la concluzia că nu-i poate suporta salariul de 7 milioane de lire sterline pe an. Adică 8,1 milioane de euro. Net!

"Situația lui e îngrijorătoare"

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, noul selecționer, Sam Allardyce, cel care i-a făcut vânt și lui Pantilimon de la Sunderland, i-a dat la rându-i o veste proastă: "Nu pot să chem la lot un portar care nu apără pentru o perioadă lungă de timp la club. Situația lui Hart este îngrijorătoare". Sună a debarcare.

15meciuri, dintr-un total de 35 jucate, Hart n-a primit gol sezonul trecut în Premier League. Doar Cech (Arsenal) stă mai bine (16)

6ani au trecut de când Hart e portarul titular al "naționalei" Angliei. A debutat însă în 2008 și are 63 de selecții

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează