INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Cine încearcă să-l salveze pe Ladislau Boloni de demitere la Panathinaikos! Reacția antrenorului: „Asta poate provoca multe probleme”

Ladislau Boloni (67)
Ladislau Boloni (67)

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2021 13:12 / Actualizat luni, 08 martie 2021 14:08

Pierre Dreossi (61 de ani), directorul tehnic al lui Panathinaikos, insistă pe lângă patronul Alafouzos (63) să nu-l concedieze pe Ladislau Boloni (67) în această săptămână.

În noiembrie, la cinci săptămâni după ce Laszlo Bölöni a fost numit antrenor, Panathinaikos l-a numit pe Pierre Dréossi director tehnic. Francezul, 61 de ani, ex-fotbalist, care fusese manager general la Rennes între 2002 și 2013, a fost adus la recomandarea lui Bölöni. Cei doi lucraseră împreună trei sezoane în Bretania (2003-2006) și reușiseră cea mai bună performanță a clubului în 2005: locul 4 în Ligue 1, prima oară în istorie.

Patronul lui PAO nu a găsit înlocuitor pentru Ladislau Boloni

Astăzi, Dréossi este cel care încearcă să-l ajute pe Loți. După ce presa greacă a susținut, în urma celui de-al treilea eșec cu Giannina (0-1), că demiterea antrenorului este iminentă, patronul Giannis Alafouzos putând anunța decizia în orice clipă, proprietarul a căutat un înlocuitor, dar momentan nu are acord cu nimeni. Nu s-a înțeles cu Giannis Anastasiou, cum au speculat jurnaliștii atenieni.

Dreossi a insistat în ultimele zile în discuțiile cu Alafouzos să nu-l dea afară pe Bölöni. Nu acum. Să mai aștepte cel puțin până duminică, la meciul cu PAOK, ultimul din sezonul regulat. Deocamdată, situația rămâne incertă. În aer. Cu echipa verde în cădere liberă, eliminată din Cupă și pe locul 6 în campionat. Și cu tensiune maximă în vestiar.

Ladislau Boloni: „În Grecia, nu există răbdare”

Într-un interviu pentru corespondentul cotidianului portughez Record la Atena, tehnicianul a spus ce îl îngrijorează: „Să fii la Panathinaikos e atrăgător, dar și riscant în același timp. În Grecia, nu există răbdare, iar această lipsă de răbdare poate provoca multe probleme. Trebuie găsite soluții la aceste probleme”.

VIDEO. Ladislau Boloni: „Sper să mă întorc în România, am avut deja două discuții!”

Citește și mai multe știri din fotbalul internațional:

Mai rapid ca Adrian Mutu » Valentin Mihăilă începe să strălucească la Parma

Suporterii lui Rangers au sărbătorit în stradă primul titlu după 10 ani » Prim-ministrul Scoției, furios după ce a văzut imaginile: „Este enervant și rușinos!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează