INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Pique face o comparaţie între Messi şi Ronaldo: "Leo e «extraterestru», iar Cristiano e cel mai bun dintre pămînteni"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 noiembrie 2012 11:40

Gerard Pique a fost coleg cu Cristiano Ronaldo la Manchester United, dar spune că nici un alt fotbalist nu l-a impresionat aşa cu a făcut-o Leo Messi. Pique face o comparaţie interesantă între cei doi rivali la Balonul de Aur.

"Îi respect pe cei care spun că Ronaldo merită Balonul de Aur, dar eu i l-aş da lui Messi. Leo este un "extraterestru", iar Cristiano este cel mai bun dintre pămînteni. Am fost coleg cu Ronaldo la Manchester, munceşte foarte mult, este foarte bun, dar nu-l poate depăşi pe Messi", a spus Pique, conform Marca.

Fundaşul Barcelonei e atît de mîndru că joacă alături de Messi încît e convins că peste ani se va putea lăuda cu asta: "Voi putea să povestesc copiilor mei şi  nepoţilor că am fost coleg cu Leo".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
mariusss10
mariusss10  •  15 Noiembrie 2012, 18:35

eu nu stiu ce interes ar avea wayne rooney sa spuna despre messi ca e cel mai bun din moment ce a fost coechipier cu ronaldo 5 ani, la fel si alex ferguson, si multe alte nume din antrenorat si fosti mari jucatori precum ronaldo sau zidane... eu am impresia ca nimeni nu convinge pe nimeni pe forumurile astea, iar cei care il prefera pe ronaldo il vor prefera mereu, iar cei care tin cu messi vor avea intotdeauna un singur favorit. pana una alta, cifrele vorbesc pentru amandoi, ambii sunt in acelasi campionat, ambii au echipe puternice in spate si evidentul nu se poate nega.

fiul_lui_titi
fiul_lui_titi  •  15 Noiembrie 2012, 15:53
Postat de limitless3rd pe 15 Noiembrie 2012, 12:54

Nu stiu unde a jucat Pique si ce a vazut, dar deocamdata parerea mea este ca pamantenii sunt cei mai buni la fotbal.

Eh, aşa e când majorităţii îi curg balele după circul din Spania. E greu să te mai uiţi la fotbal când visezi extratereştri.

mm_mm904
mm_mm904  •  15 Noiembrie 2012, 14:50
Postat de limitless3rd pe 15 Noiembrie 2012, 12:54

Nu stiu unde a jucat Pique si ce a vazut, dar deocamdata parerea mea este ca pamantenii sunt cei mai buni la fotbal.

Messi a inceput mai slab anul asta... dovada ca a dat doar vreo 16 goluri... CR e in forma maxima... dovada ca a dat vreo 10 goluri... cam asta e diferenta :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează