INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Portarul Boubacar Barry este noul erou al Coastei de Fildeş, care a învins Ghana la penalty-uri şi a cîştigat Cupa Africii pe Naţiuni

FOTO: Reuters +1   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 01:46

Coasta de Fildeş şi Ghana au ajuns în ultimul act al Cupei Africii pe Naţiuni şi, după 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, iar meciul a ajuns la prelungiri şi apoi la penalty-uri.

Coasta de Fildeş s-a impus la penalty-uri cu scorul de 9-8, iar penalty-ul decisiv a fost transformat de portarul Boubacar Barry.

Ivorienii au început foarte prost penalty-urile şi le-au ratat primele două, prin Bony şi Tallo. Ghanezii nu au profitat şi au ratat al treilea şi al patrulea penalty executat.

Următorii jucători care au executat penalty-uri nu au ratat şi a venit rîndul portarilor să execute. Ghanezul Razek a executat slab şi i-ar permis lui Barry să apere. Portarul ivorian a transformat penalty-ul decisiv şi a adus trofeul ivorienilor.


Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Februarie 2015, 11:59

ghana castigase destule titluri, s-a facut putina drepatte divina si pentru coasta de fildes, ei au jucat mai multe finale, dar au castigat doar una. in opinia mea, au echipa cea mai completa din africa, la nivel de Nationale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează