INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NICE

Rareș Ilie a debutat la Nice » Fostul rapidist, titular contra Romei lui Jose Mourinho

Rares Ilie, Foto: Instagram
Rares Ilie, Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2022 23:39 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 23:44

După câteva zile de antrenamente la noua sa echipă, Rareș Ilie (19 ani) a fost trimis în formula de start de către Lucien Favre la Nice, în testul din Portugalia, de la Albufeira, contra lui AS Roma (1-1). 

Ilie a fost folosit în banda stângă în tridentul ofensiv al roș-negrilor. În prima repriză, Rareș a fost destul de activ, remarcându-se în două faze.

Ministrul Novak a susținut selecționata Ținutului Secuiesc în amicalul pe care FRF a încercat să-l blocheze: „Mă bucur că nu trebuie să renunț la limba maternă și la zona de unde vin”
INAUGURARE
Ministrul Novak a susținut selecționata Ținutului Secuiesc în amicalul pe care FRF a încercat să-l blocheze: „Mă bucur că nu trebuie să renunț la limba maternă și la zona de unde vin”

Rareș Ilie a debutat la Nice

Mai întâi l-a servit pe Stengs, la marginea careului, și acesta a șutat, portarul Svilar reținând mingea. Apoi, a încercat să finalizeze, dar execuția sa cu piciorul drept a trimis balonul peste transversală. Nice a condus la pauză cu 1-0, datorită reușitei lui Billal Brahimi (41).

Ilie a rămas pe teren și în repriza secundă, fiind schimbat abia în minutul 82 cu Luca da Cunha. După pauză, când Roma a egalat prin autogolul lui Lemina, nu s-a mai remarcat în mod deosebit.

Dedesubturile vânzării lui Rareș Ilie la Nice » Nu sunt 5 milioane, sunt 3!

Transferul cel mai valoros și mai surprinzător din vara aceasta, Rareș Ilie la Nice, a fost anunțat cu o valoare de cinci milioane de euro, însă datele exacte ar fi diferite, conform surselor GSP care cunosc tranzacția. 

Ilie ar fi fost vândut de fapt cu trei milioane de euro, care pot deveni cinci milioane în funcție de unele bonusuri condiționate de randamentul jucătorului. 

Din cele trei milioane de euro inițiale, Rapidul ar încasa doar 1,8 milioane de euro, restul banilor ar merge către cluburile de juniori care l-au format pe Rareș, ca procente dintr-un transfer. Bonusurile ar urma să fie împărțite la fel, după randamentul lui Ilie și după performanțele echipei.

Nice, a cincea clasată în sezonul trecut din Franța, nu l-ar opri pe român în lot în primul an, l-ar împrumuta la Lausanne, în liga a doua elvețiană. Asta deși Nice a arătat că îl dorea cu adevărat pe Ilie, antrenorul Lucien Favre venind la București pentru tratative și insistând ca transferul să fie efectuat.

VIDEO. Rareș Ilie: „Nu cred că sunt prea tânăr. M-am schimbat mult de când a venit Mutu”

Citește și:

Dennis Man, transformare radicală! Cum arăta acum jucătorul Parmei

Tătărușanu, repriză de coșmar în amicalul Milanului » A încasat 3 goluri în 27 de minute de la o echipă de mijlocul clasamentului din Ungaria

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
Tudy0202
Tudy0202  •  24 Iulie 2022, 12:30
Postat de the.king pe 24 Iulie 2022, 10:20

Rares Ilie face show cu Roma lui Mouriniho ! Are evolutii apreciate de toata lumea si va juca titular in Lique 1 si in grupele Conf Cup! Respect! Tavi the ***a chicken joaca la nunti si la botezuri si este umilit de Saburtalo! Asta este diferenta dragi mei! Rapid vinde pe 5 milioane calitate garantata in timp ce “ perlele” a*** nu mai intereseaza pe nimeni!

Nu va fi titular In liga din franta va fi titular in liga a 2 din Elveția

ucluj2011
ucluj2011  •  24 Iulie 2022, 11:30
Postat de ucluj2011 pe 24 Iulie 2022, 10:45

Asta este vrăjeală de vrăjeală. Prețul a fost 50mil. de euro + bonusuri + procent dintr-un viitor transfer.

Pardon , am vrut să spun 5 mil. de euro (nu 50).

ucluj2011
ucluj2011  •  24 Iulie 2022, 10:45
Postat de luker pe 24 Iulie 2022, 00:38

Au luat sub 2m pentru cel mai bun produs al clubului. Interesant. Asta arata unde suntem in fotbalul profesionist.

Asta este vrăjeală de vrăjeală. Prețul a fost 50mil. de euro + bonusuri + procent dintr-un viitor transfer.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează