INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO + FOTO Este oficial! A semnat prelungirea contractului care îi va asigura 6 milioane de euro până în 2027

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 17:37 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 17:50

Răzvan Lucescu (54 de ani) a oficializat ceea ce se știa de săptămâna trecută. Antrenorul român și-a parafat noua înțelegere cu PAOK Salonic, valabilă încă trei ani după expirarea actualului acord scadent în vară. Jurnaliștii greci susțin că el și staff-ul său vor primi un salariu de două milioane de euro pe sezon.

Este oficial. PAOK s-a legat pentru încă trei sezoane de Răzvan Lucescu. Prelungirea contractului scadent la finalul sezonului, negociată încă din decembrie trecut, s-a concretizat astăzi cu semnarea actelor. Întâlnirea a fost amânată cu mai mult de o oră, din cauza traficului aglomerat din Salonic. Antrenorul român va rămâne la Salonic până pe 30 iunie 2027 și a obținut și o mărire de salariu. 

Alexandru Maxim, cel mai slab sezon din carieră » Doar 6 goluri influențate și 3 penalty-uri ratate din cele 5 executate!
TURCIA
Alexandru Maxim, cel mai slab sezon din carieră » Doar 6 goluri influențate și 3 penalty-uri ratate din cele 5 executate!

Potrivit presei elene, Răzvan Lucescu și stafful său vor câștiga câte două milioane de euro net pe sezon, patronul Ivan Savvidis (care a aflat tot astăzi că i s-au confiscat toate activele deținute în Ucraina!) acceptând toate cerințele sale.

Răzvan Lucescu nu are clauză de reziliere cu PAOK!

„Situația a fost ceva mai complicată pentru că era vorba despre opt contracte care sunt pregătite, al lui și ale colaboratorilor săi", au dezvăluit jurnaliștii de la newsbomb.gr. S-a aflat că, spre deosebire de precedentul angajament, în care exista o clauză de reziliere de 7 milioane de euro, acesta nu mai include nicio sumă de eliberare. 

În vara lui 2019, după ce a reușit "eventul" și al treilea titlu din istoria clubului (la 34 de ani de la anteriorul), Lucescu junior a decis să plece la Al-Hilal, echipa saudită plătind clauza de două milioane de euro.

Este oficial! A semnat prelungirea contractului care îi va asigura 6 milioane de euro până în 2027
Răzvan Lucescu a ajuns zâmbitor la întâlnirea pentru semnarea acordului cu PAOK / Foto: Sportal.gr

Răzvan Lucescu, la trei meciuri de un alt record în Grecia

După ce a atins cota de 100 de succese în 151 de meciuri ca antrenor al lui PAOK (plus 27 de egaluri și 24 de eșecuri), Răzvan Lucescu mai are nevoie de patru partide pentru a deveni tehnicianul cu cele mai multe jocuri ca antrenor al „alb-negrilor" în istoria clubului! 

În prezent, lider e Angelos Anastasiadis, care, în 154 de meciuri, a înregistrat 95 de victorii, 25 de remize, 33 de înfrângeri. Răzvan și-a început cariera la PAOK cu un 0-0 în campionat contra lui Levadiakos, iar prima victorie a venit pe 27 august 2017, PAOK - Kerkira 3-1.

1.676de zile are Răzvan Lucescu în cele două mandate la PAOK: 687 între 10 august 2017 și 28 august 2019 plus 989 începând cu 26 mai 2021. Și numărătoarea continuă

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Reacția lui Carlo Ancelotti la introducerea cartonașului albastru: „În fiecare an fotbalul devine mai complicat!”
SPANIA
Reacția lui Carlo Ancelotti la introducerea cartonașului albastru: „În fiecare an fotbalul devine mai complicat!”
Șumudică, atacat în Turcia: „Face declarații agresive, dar nu vrea să accepte jocul prost al lui Gaziantep”
TURCIA
Șumudică, atacat în Turcia: „Face declarații agresive, dar nu vrea să accepte jocul prost al lui Gaziantep”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
imgb
imgb  •  10 Februarie 2024, 01:42

albalbastru72....Domnule, dumneata esti un pic plecat la capatzina ?....

albalbastru72
albalbastru72  •  09 Februarie 2024, 18:20

Scorpie,cu ce ne poate ajuta pe mine sau pe tine ca Lucescu aduna bani?Ii da cumva la sport,investeste macar in fotbal?Lasa Ziarul Financiar sa se ocupe cu stiri de genul asta si tu pune mina si fa un reportaj de sport.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează