INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Răzvan Marin, lăudat în Italia: „A reușit o operă de artă. Le-ar prinde bine multor granzi din Serie A”

Răzvan Marin// Foto-IMAGO
Răzvan Marin// Foto-IMAGO

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 14:45 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 17:43

Răzvan Marin (25 de ani) a primit elogii în Gazzetta dello Sport pentru centrarea de la golul decisiv al lui Cagliari, la 1-0 cu Sassuolo. A luat nota 7,5 și a fost ales omul meciului.

Fără gol în actualul campionat, Răzvan Marin e în creștere de formă și a decis victoria esențială cu Sassuolo (1-0). Mijlocașul lui Cagliari l-a servit perfect pe Deiola și a fost ales omul meciului de Gazzetta dello Sport, care i-a apreciat evoluția cu 7,5, cea mai mare notă primită în acest sezon!

Ce veste! Chiricheș: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc” » Căpitanul naţionalei o va susţine pe FCSB la Cluj
CFR Cluj - FCSB
Ce veste! Chiricheș: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc” » Căpitanul naţionalei o va susţine pe FCSB la Cluj

„Răzvan Marin, în format «maxi» e devastator”

„Partidă de nivel internaţional. A fost peste tot pe teren și l-a anulat pe Maxime Lopez. A tras echipa după el și ar prinde bine multor granzi din Serie A. Când joacă în format «maxi», e devastator! Mai întâi a folosit șutul și Consigli a scos, apoi, dalta și clasa, reușind un assist de maestru. Centrarea de la gol este o operă de artă. Plus o pasă extraordinară pentru João Pedro”, a scris cotidianul roz. 

„Tricolorul” a ajuns la șase pase decisive (una și etapa trecută, cu Juventus) în 31 de meciuri, egalându-și performanța din primul campionat în Sardinia.

„Vlad Chiricheș, prestație opacă”

Dincolo, Vlad Chiricheș a avut destule probleme, evoluând în media slabă (nota 5) a echipei. „În suferință în fața curselor continue în viteză ale lui João Pedro, care l-a depășit în dese ocazii”, l-a caracterizat Gazzetta dello Sport. 

„O prestație opacă. Prea multe ezitări și greșeli, nu s-a văzut nici în faza de construcție în preajma propriului careu”, a remarcat Tuttomercatoweb.com.

VIDEO. Rezumat Cagliari vs. Sassuolo (1-0)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Prin ce a trecut un jucător care şi-a făcut un nume în Liga 1: „Am lucrat ca livrator. Mă trezeam la 4, așteptam în frig autobuzul”

Zidane, disputat de două forțe ale Europei! Unde vrea să ajungă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
befree
befree  •  17 Aprilie 2022, 18:05

...ar prinde bine multor granzi din Serie A. Visuri, tati, visuri... Cagliari e deja o echipa prea buna pentru Marin.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează