INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Cel mai afectat jucător din vestiarul lui Real de retragerea lui Kroos: „Frate, sunt devastat!” + Mesajele lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Thomas Muller

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2024 19:27 / Actualizat miercuri, 22 mai 2024 09:57

Toni Kroos (34 de ani) și-a anunțat astăzi retragerea din fotbal. Foștii și actualii lui colegi au reacționat pe platformele de socializare la postarea care anunța despărțirea de sportul rege. Cuvintele laudative au curs la adresa neamțului.

Deși avea în față o ofertă de prelungire a contractului, la Real Madrid, iar în martie s-a întors la naționala Germaniei, mijlocașul în vârstă de 34 de ani a ales să se lase de fotbal!

La despărțirea de un mare fotbalist
EDITORIAL
La despărțirea de un mare fotbalist

Toni Kroos: „Sunt măcar în trending?”

După anunțul-șoc pe care neamțul l-a făcut a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare, conștient că știrea a stârnit vâlvă: „Sunt măcar în trending?”, a fost mesajul postat de Kroos pe Twitter.

La postarea de pe Instagram în care își lua „la revedere”, Toni Kroos a primit comentarii de la prietenii săi. Actualii colegi de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, David Alaba, Gareth Bale și Thmoas Muller au fost printre cei care au comentat la postarea neamțului.

  • Lucas Vazquez: „Frate, sunt devastat! Unul dintre cele mai mari privilegii din cariera mea a fost să joc alături de tine. Ești o legendă a lui Real Madrid!”
  • Cristiano Ronaldo: „Prin urmare, Toni! Ce onoare să împart terenul cu tine. Toate cele bune pentru viitor.”
  • David Alaba: „Știi că sunt supărat. Te iubesc Anton, legendă!”
  • Thomas Muller: „Încă nu ai terminat. Ultimul dans”
  • Vincius Junior: „NU. Legendă!”
  • Thibaut Courtois: „Ce legendă, prietenul meu! Ne vei lipsi”
  • Rodrygo, Brahim Diaz, Marcelo, James Rodriguez și Joselu au avut aceeași reacție: „Legendă”.

Alți jucători i-au dedicat o postare neamțului, pe paginile personale:

  • Eduardo Camavinga: „A fost o plăcere să joc alături de tine în ultimii trei ani. Ne vei lipsi și pleci ca o legendă a clubului și legendă a fotbalului. Mulțumim, lunetistule”, a scris francezul pe Twitter.
  • Gareth Bale: „Felicitări pentru cariera ta grozavă. A fost o plăcere să joc alături de tine”, a transmis galezul pe Twitter.
  • Jerome Boateng: „Legendă absolută și cel mai bun mijlocaș german! Mi-ar fi plăcut să joc mai multe jocuri cu tine. A fost o onoare prietene. Cu tine, nu numai că un fotbalist incredibil își încheie cariera, ci și o persoană mega grozavă. Toate cele bune pentru următoarea fază a vieții tale”, a postat fostu fundaș al lui Bayern Munchen pe Twitter.

Bayer Leverkusen și Real Madrid i-au mulțumit mijlocașului pentru perioada pe care a petrecut-o în tricoul lor.

Comunicat Bayer Leverkusen pe Twitter: „ O legendă a sportului! Bucură-te de retragere, fotbalului îi va fi dor de tine. Mereu ne vom aminti de perioada pe care ai petrecut-o în negru și roșu”.

Comunicat Real Madrid pe Instagram: „Real Madrid confirmă că Toni Kroos a anunțat că își va încheia cariera ca fotbalist profesionist după EURO 2024. Real Madrid dorește să îi mulțumească lui Toni Kroos, un jucător care va intra în istoria lui Real Madrid ca o legendă a clubului nostru și al fotbalului internațional”.

În comunicatul celor de la Real Madrid se regăsește și un hashtag: #GraciasKroos. Această etichetare a fost folosită de fanii care își luau adio de la jucător și de pagina oficială a grupării blanco în următoarele postări.

Comunicat Bayern Munchen, Instagram: „După o carieră de succes, unul dintre foștii noștri jucători va agăța ghetele în cui în această vară Toate cele bune pe viitor și mulțumim pentru timpul petrecut la FC Bayern, Toni!”

Toni Kroos: „După EURO, cariera mea ca fotbalist profesionist se va încheia”

Mesajul de adio al lui Toni Kroos: „17 Iulie 2014- a fost ziua prezentării mele la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viața. Viața mea ca fotbalist, dar și viața mea ca om. A fost startul unui nou capitol la cel mai mare club din lume. După 10 ani, la sfârșitul sezonului capitolul se va încheia. Nu voi uita niciodată acel timp insolent de succes! Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au primit cu inima deschisă și au crezut în mine. Dar aș vrea să mulțumesc, în special, fanilor echipei pentru afecțiunea și dragostea de care a-ți dat dovadă din prima zi până la ultima.

În același timp, această decizie înseamnă că după EURO, cariera mea ca fotbalist profesionist se va încheia. Așa cum am mai spus: Real Madrid este este și va fi ultimul meu club.

Sunt fericit și mândru pentru că în mintea mea am găsit momentul potrivit și că am putut să o iau de unul singur. Ambiția mea a fost să îmi închei cariera la cel mai înalt nivel. De acum, un singur gând: Mergem spre 15. Hala Madrid și nimic mai mult!”, a scris în postarea de pe Instagram, Toni Kroos.

Citește și alte știri:

Florin Talpan continuă să îl amenințe pe Gigi Becali: „Îi cer și alte daune!”
FCSB vs. CSA Steaua
Florin Talpan continuă să îl amenințe pe Gigi Becali: „Îi cer și alte daune!”
A semnat! CSA Steaua și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor
ACORD
A semnat! CSA Steaua și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (3)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  22 Mai 2024, 12:25

Ianis Hagi: De abia asteptam sa fim coechipieri la Real. Poate vom fi colegi intr-o viata viitoare. Florinel Coman: Daca nu era oferta de la Al Duhail, as fi acceptat-o cu mare drag pe cea de la Real, chiar daca era inferioara din punct de vedere financiar. Ca de la campion la campion, iti spun ca te respect. Gigi Becali: Nu-ti dau mai mult de 20000 de euro pe luna daca decizi sa vii la fcsb pentru grupele Champions League.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  22 Mai 2024, 04:51
Postat de janus_mirror pe 21 Mai 2024, 20:13

Ati vrut sa scrieti "skipper" (omul de la timona) ? Ce inseamna la voi prunieristii sniper?

"Snipper" înseamnă "lunetist".

janus_mirror
janus_mirror  •  21 Mai 2024, 20:13

Ati vrut sa scrieti "skipper" (omul de la timona) ? Ce inseamna la voi prunieristii sniper?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează