INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL ÎN SPANIA

Real și Barcelona amenințate de președintele Sevillei cu expulzarea din Primera! :O

del nido, presidente Sevilla
del nido, presidente Sevilla

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2010 00:00

Del Nido le-a pus gînd rău Barcelonei și Realului Madrid. Președintele Sevillei amenință cele două cluburi , nici mai mult nici mai puțin decît cu excluderea din liga spaniolă în cazul în care nu vor accepta să negocieze împreună pentru drepturile TV, în așa fel încît "toate cluburile să aibă de cîștigat mai mult decît în acest moment".

"E o obligaţie a cluburilor să impună celor doi granzi regulile jocului, iar dacă nu vor accepta, nu se întîmplă nimic, vom avea o ligă cu 18 echipe, iar ele una magnifică, formată din două. E o chestie la care participăm toţi, iar decizia noastră va fi radicală! Lucrăm la acest proiect, discuţiile sînt secrete, lucrăm de multe luni. E responsabilitatea noastră ca totul să nu se transforme într-o luptă în doi", a declarat Del Nido în Marca, supărat deoarece Real și Barca au asigurați bani foarte mulți din drepturile TV datorită privilegiului de a-și vinde independent drepturile TV.

"Noi avem un campionat, voi vreţi să concuraţi cu noi, atunci astea-s regulile noastre. Nu le acceptaţi? Nu-i nimic. Eu vorbesc de Sevilla, Valencia, Atletico, Bilbao, Zaragoza...", a mai spus, războinic, Del Nido

Acest scandal durează de mai multă vreme în Primera, dar niciodată nu a fost atît de dur. Nemulțumiții conduși de președintele Sevillei susțin că este anormal ca unele cluburi să-și acopere pînă la 60 la sută din buget, iar altele doar 30 la sută.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
jordi
jordi  •  29 Iunie 2010, 23:50

bai claudio te crezi catalan

stefanu12d
stefanu12d  •  29 Iunie 2010, 20:36

da nu e normal sa vad un meci intre xerez si numancia de exemplu in loc sa vad barca-real... ei primesc mai mult pentru ca joaca, pentru ca`s echipele cele mai bune... sa se dea bani in functie de ce faci pe teren... degeaba se kk asta pe el, ca nu are dreptate... granzii nu au ajuns acolo unde sunt dupa ce au luat bani din drepturile tv.. au ajuns acolo si pe baza rezultatelor iau bani din drepturile tv...

claudio_k2
claudio_k2  •  29 Iunie 2010, 20:29

Sa le fie de bine. VISCA EL BARCA! VISCA CATALUNYA!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează