INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United, blocată de retragerea lui Sir Alex Ferguson

Transferul de 94 de milioane € al lui Cristiano Ronaldo de la United la Real a doborât recordul mondial în 2009
Transferul de 94 de milioane € al lui Cristiano Ronaldo de la United la Real a doborât recordul mondial în 2009

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2020 13:09

Portughezul Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost aproape să se întoarcă în 2013 la Manchester United. „99 la sută am nevoie de Cristiano și Bale ca să câștigăm Liga din nou!”, i-a spus managerul scoțian lui Evra.

Aventura lui Ronaldo la Madrid se putea încheia la jumătatea celor nouă ani glorioși. Înainte să-și reînnoiască angajamentul cu Real în 2013, Sir Alex Ferguson l-a tentat să revină pe Old Trafford, unde tocmai ce înscria și o elimina pe Man. United din „optimile" Champions League. 

Fostul său coleg Evra a dezvăluit culisele mutării eșuate într-un interviu la UTD Podcast: „Patrice, nu mă voi retrage niciodată, voi fi aici și în următorii zece ani! Obiectivul meu este, 99 la sută, să-i aducem pe Cristiano Ronaldo și Bale. Am nevoie doar de doi jucători să cucerim Liga din nou. 99 la sută".

Patrice Evra: „Cineva a făcut ceva greșit"

Fostul internațional francez a povestit și că portughezul era gata să se întoarcă: „I-a dat acceptul bossului și trebuia să vină la United, mi-a zis și mie. Dar a venit ziua în care, ajuns la Carrington, am văzut mulțimea de camere adunate. Wow, cineva a făcut ceva greșit! Poate iar un scandal cu un jucător, avem necazuri. Am aflat însă că The Boss avea să ne spună ceva în vestiar. Știam că întotdeauna era un semn rău. «Îmi pare rău, mă retrag pentru că soția mea are nevoie de mine». Le-a cerut scuze apoi, în special, lui Van Persie și lui Kagawa, pe care îi transferase de curând".

118 goluria marcat Ronaldo în 292 de meciuri, între 2003 și 2009, la Man. United, cu care a luat nouă trofee, inclusiv Liga

VIDEO Cristiano Ronaldo vine cu un nou challenge: the Living Room Cup

Citește mai multe știri din fotbal internațional:

Giuseppe Rossi se revoltă: „Nu ne închideți în cantonament ca pe animalele de la zoo!”

Supervoleul lui Zidane, ales cel mai frumos gol al Ligii Campionilor » Gică Hagi, pe 19: „Incredibil! Excepțional!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează