INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 3-2 (ÎN TUR 2-2)

Revolta Barcelonei împotriva lui Mourinho: ”Jose distruge fotbalul”

Cel mai penibil moment al serii: Jose îi bagă degetul în ochi secundului Barcei, Vilanova +4   FOTO
Cel mai penibil moment al serii: Jose îi bagă degetul în ochi secundului Barcei, Vilanova

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 21:16

Jucătorii şi oficialii catalani cred că antrenorul portughez e ”o plagă” după ce a provocat iar scandal, culminînd cu degetul înfipt în ochiul secundului Vilanova


Dacă mai era vreo urmă de îndoială, Jose Mourinho a îndepărtat-o miercuri seară. El, nu Realul, e inamicul numărul unu al Barcelonei. Jucătorii şi oficialii catalani îi reproşează antrenorului madrilen nu doar atitudinea arogantă şi durităţile din timpul returului Supercupei (3-2, după 2-2 în tur), ci şi incidentele de la final, soldate cu trei eliminări şi cu atacul său asupra secundului Barcei, Tito Vilanova.
Extrem de furios, deşi tocmai ridicase trofeul deasupra capului, fundaşul Pique a sărit primul la gîtul tehnicianului portughez: "Problema nu e la jucătorii Realului. Noi am cîştigat şi cu 6-2 pe Bernabeu, dar nimeni n-a sărit calul. Acum însă, ei urmează un om care distruge pur şi simplu fotbalul spaniol". Pique a adus în sprijinul afirmaţiilor sale exemplul de la "naţională": "Cînd sîntem împreună la lot atmosfera e foarte bună".

Vicepreşedintele Barcelonei, Carles Vilarrubi, nu l-a menajat nici el pe Jose: "E o plagă pentru lumea fotbalului şi Real n-ar trebui să-şi susţină antrenorul după tot ceea ce s-a întîmplat. Cineva trebuie să ia atitudine pentru a evita pe viitor fapte reprobabile ca acelea de ieri".

"Imaginea Realului lui Mourinho e patetică. Am văzut intrări criminale, ca aceea a lui Marcelo asupra lui Fabregas. Noi vrem să jucăm fotbal, Real vrea doar să cîştige"
Xavi, căpitan Barcelona

"Mourinho e de toată jena. Un asemenea comportament nu mai poate fi tolerat. Ceva trebuie făcut"
David Villa, atacant Barcelona

"Trebuie să-ţi respecţi adversarul şi cînd învingi, şi cînd pierzi. Nu e cazul lui Mourinho. Înaintea festivităţii de premiere le-a ordonat jucătorilor săi să meargă la cabine"
Gerard Pique, fundaş Barcelona

"N-aş vrea să vorbesc despre Mourinho. Pot doar să spun că trebuie făcut ceva. Trebuie să ajungem la un acord înainte ca El Clasico să se lase cu incidente grave"
Pep Guardiola, antrenor Barcelona

NEBUNIILE LUI JOSE
MINUTUL 55. Mourinho a strîmbat din nas cînd Messi a ajuns în dreptul său, la marginea terenului, sugerînd că atacantul Barcelonei miroase urît
PRELUNGIRI. În timpul încăierării iscate după faultul de "roşu" al lui Marcelo la Fabregas şi eliminările lui Ozil şi Villa, antrenorul Realului l-a agresat pe secundul Barcei, Tito Vilanova. S-a apropiat de el pe la spate, i-a băgat degetul în ochi şi apoi l-a tras de ureche. În replică, acesta l-a îmbrîncit
FESTIVITATEA DE PREMIERE. Le-a ordonat jucătorilor să nu asiste la decernarea trofeului, expediindu-i la cabine
CONFERINŢA DE PRESĂ. N-a vrut să vorbească despre incidentul cu Vilanova: "Tito? Pito? Nu-l cunosc, aşa că n-am ce spune". Şi a jignit-o pe Barcelona: "În repriza secundă, cînd ei conduceau cu 2-1, copiii de mingi au dispărut, ceea ce e tipic echipelor mici aflate în dificultate. Noi am vrut să jucăm ca bărbaţii, nu să cădem la cea mai mică atingere"

JOS IMAGINI DE LA CIRCUL DIN FINAL

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
panagache
panagache  •  29 August 2011, 11:34

toate echipele la care acest antrenor a activat au fost distruse dupa plecarea lui , dece ? va-ti intrebat .................... parerea mea este ca el nu are stofa de antrenor in adevaratul sens al cuvantului. in anglia nu a lasat nimic in urma la capitolul costructie a echipei in italia nici atat, in portugalia porto a mai castigat un trofeu dupa 10 ani de la plecarea lui iar in spania real-ul nu isi va reveni mai devreme de 5 ani dupa plecarea lui. pentru cine nu intelege despre ce vorbesc tin sa mentionez ca un antrenor trebui sa inventeze jucatori nu doar sa cumpere ceace domnul in cauza nu a facut nicodata.

andreivilnoiu
andreivilnoiu  •  22 August 2011, 06:35

Bravo Jose "The Special One" e cel mai bun antrenor din lume fara discutii. Si la Porto si la Chelsea si la Inter a facut treaba. Si la Real o sa faca aveti rabdare o sa distruga Barcelona Barcelona a castigat ultimele doua cupe ale campionilor cu arbitrii Ce tot comenteaza astia de la Barcelona ii doare in p*zda, Messi se prostitueaza la arbitrii... Barcelona DISTRUGE FOTBALUL!!!

salaaurel
salaaurel  •  21 August 2011, 10:07

Daca nu vor lua masuri cei din federatia Spaniola, acest mercenar nenorocit va distruge inclusiv nationala Spaniei ,punandu-i pe cei de la Real impotriva celor de la Barcelona,avind in vedere ca ,cei mai multi internationali provin de la cele doua cluburi,dar sa speram ca jucatorii nu vor cobori la nivelul lui Mou.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează