INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Rio Ferdinand a aflat de la tv că va fi căpitanul "naţionalei"!

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, l-a vizitat recent pe Rio Ferdinand (foto) la centrul de pregătire al lui Manchester United de la Carringhton.

 

Dar, mai preocupat de starea sănătăţii fundaşului campioanei, a uitat să-i spună că-l va desemna drept căpitan al "naţionalei" în locul lui John Terry.

"Am vorbit cu Capello despre problemele pe care le am la spate şi despre tratamentul pe care-l urmez. Însă nu a pomenit nimic despre intenţia sa de a-mi încredinţa banderola. Am aflat de la televizor că voi fi căpitanul Angliei", a povestit Ferdinand.

Ferdinand nu-şi va putea exercita noua funcţie diseară, în amicalul cu Egipt, el fiind în continuare accidentat. Onoarea de a conduce echipa pe teren îi va reveni lui  Steven Gerrard.

 Capello l-a degradat pe Terry după ce tabloidele londoneze au dezvăluit relaţia fundaşului lui Chelsea cu iubita fostului coechipier Wayne Bridge.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  03 Martie 2010, 14:53

De ce Beckham ? Are cea mai mare experienta. A jucat la 3 din cele mai mari cluburi din lume: Manchester, Real si Milan. S-a maturizat. Ar fi ascultat de toti.

 •  03 Martie 2010, 14:30

Hai frate il pune pe dopatul asta. Gerrard ce avea? Capello cu mentalitatea lui defensiva daor un fundash putea sa aleaga ca si capitan.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close