INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Clubul care a preferat un fost jucător de la FCSB în locul lui Riyad Mahrez: „Nu vrem să-l pierdem”

Riyad Mahrez și trofeul Ligii Campionilor. 
Foto: Imago
Riyad Mahrez și trofeul Ligii Campionilor. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 15:07 / Actualizat vineri, 25 august 2023 16:08

Fostul jucător al lui Manchester City, Riyad Mahrez (32 de ani), a povestit cum echipa Olympique Marseille a preferat să-l aducă în academia clubului pe Billel Omrani (30 de ani), fostul jucător de la CFR Cluj și FCSB, în detrimentul lui.

Fan înrăit al lui Olympique Marseille în copilărie, Riyad Mahrez a dezvăluit cum a dat probe la gruparea din sudul Franței, la care a participat și fostul jucător din Superliga. Oficialii clubului francez l-au preferat în detrimentul lui Mahrez pe Omrani, jucător care a evoluat în carieră preponderent în România, la FCSB și CFR Cluj, și care nu are echipă de aproape două luni, de când pleca de la vicecampioana din Superliga. 

Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”
FCSB
Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”

Parcursul lui Mahrez a fost unul cu totul diferit, algerianul ajuns între timp la Al Ahli, în Arabia Saudită, reușind să câștige de 5 ori Premier League, cu Manchester City și Leicester, precum și Liga Campionilor, cu formația din Manchester. 

Riyad Mahrez povestește cum Marseille l-a preferat pe Billel Omrani în detrimentul lui: „Anigo mi-a spus: «Nu vrem să-l pierdem»”

„Clubul meu preferat este Olympique Marseille. Țin minte că m-au sunat să dau probe. M-am dus acolo, m-am antrenat, totul a mers foarte bine, atât de mult încât coboară Jose Anigo (n.r. - fost director la OM) și îmi spune că vor să semnez cu ei. 

În capul meu, eram într-un film, aveam 18 ani. M-am dus acasă, crezând că voi semna cu Marseille. După 3-4 zile, Anigo îmi sună agentul: «Avem aici un jucător cu un profil oarecum asemănător și nu vrem să-l pierdem»

Era Billel Omrani. Deci nu am mai semnat pentru OM”, a precizat Riyad Mahrez, pentru cei de la Le Meilleur du Football. 

Billel Omrani, 10 meciuri pentru Olympique Marseille

Crescut în academia lui Marseille, Billel Omrani a reușit să joace numai 10 meciuri în tricoul echipei de seniori a singurei câștigătoare de Liga Campionilor din Franța. 

Clubul care a preferat un fost jucător de la FCSB în locul lui Riyad Mahrez: „Nu vrem să-l pierdem”
Billel Omrani, în tricoul lui Marseille. Foto: Imago

A marcat un gol, chiar într-un meci de Ligue 1 (Montpellier - Marseille 2-1, pe 9 ianuarie 2015). Pleca în 2016 din Franța și ajungea la CFR Cluj, acolo unde avea să devină de 5 ori campion al României. 

VIDEO. Golul marcat de Billel Omrani în Hermannstadt - FCSB 

Citește și: 

Discurs înflăcărat în direct: „CSA Steaua n-are de ce să existe! E ceva ilogic” + ipoteză-șoc despre „militari”: „Am auzit o zvonistică”

Motivele pentru care Neymar și-a sacrificat cariera și s-a dus în Arabia Saudită

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  25 August 2023, 18:02

Gsp si profesionalismul in jurnalism sunt ca doua linii paralele.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  25 August 2023, 16:30

In loc sa scrieti ca fostul cvintuplu campion cu CFR, ati preferat sa scrieti “jucator de la fecesebe”. Asta inseamna sa fii profesionist in jurnalism !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează