INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Robert Lewandowski ar putea pleca de la Bayern Munchen! Clubul la care vrea să joace polonezul și cum este influențat transferul de situația lui Haaland

Robert Lewandowski // Foto: Imago
Robert Lewandowski // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 18:29 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 18:52

Robert Lewandowski (33 de ani), superstarul lui Bayern Munchen, le-a transmis reprezentanților săi că își dorește să joace pentru Real Madrid. Atacantul polonez ar putea reprezenta alternativa madrilenilor în cazul în care nu vor reuși transferul lui Erling Haaland (21).

Cotidianul AS anunță intenția polonezului, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2021 la gala „FIFA The Best”, de a-și încheia cariera la Real Madrid. Cum gruparea „blanco” ar fi intrat în impas în negocierile pentru Erling Haaland, Robert Lewandowski ar putea reprezenta alternativa ideală pentru madrileni.

FCSB are un nou „creier” » Urmașul lui Budescu și Moruțan l-a depășit și pe Florin Tănase
FCSB
FCSB are un nou „creier” » Urmașul lui Budescu și Moruțan l-a depășit și pe Florin Tănase

Robert Lewandowski vrea la Real Madrid! Totul depinde de situația lui Haaland

Cu toate că mai are contract cu gruparea bavareză până în 2023, Robert Lewandowski ar fi luat deja decizia de a se despărți de Bayern în această vară. Polonezul a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului din partea campioanei Germaniei. Lewandowski vrea să-și îndeplinească visul de a îmbrăca tricoul „blanco” și le-a transmis reprezentanților săi că prioritar pentru el ar fi un transfer la Real Madrid.

Liderul din Primera are ca principal obiectiv pentru această vară aducerea lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, madrilenii dorind să-l transfere pe Haaland abia vara viitoare, din rațiuni financiare. Este însă greu de crezut că norvegianul nu va da curs unei alte oferte până atunci, cu Barcelona și Manchester City interesate de serviciile sale.

În vară, Bayern ar putea fi nevoită să renunțe la Lewandowski în schimbul unei sume sub valoarea reală a unui jucător de talia sa, în jur de 30-40 de milioane de euro. Altfel, bavarezii riscă să-l piardă gratis în vara lui 2023. 

AS informează că numele atacantului polonez nu a fost pe lista madrilenilor în ultimele luni, dar că este considerat „opțiunea B”, în cazul în care Real Madrid ratează transferul lui Haaland

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Kurt Zouma riscă 4 ani de închisoare după ce și-a bătut pisica! Momentan, a fost amendat de club și exclus din lot

Încă un român la Rangers » Fotbalistul care va fi coleg cu Ianis Hagi la scoțieni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  10 Februarie 2022, 12:23
Postat de ripensistu pe 09 Februarie 2022, 20:16

Du-te ba tradatorule inapoi la Dortmund, nu la alti cocalari.

Orice om vrea tot mai sus, nu mai jos.

ripensistu
ripensistu  •  09 Februarie 2022, 20:16

Du-te ba tradatorule inapoi la Dortmund, nu la alti cocalari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează