INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Ronaldo, ultimul tur de onoare în faţa fanilor lui Corinthians » Despărţirea de Fenomen

Ronaldo, alături de băieţii săi, Ronald (10 ani) şi Alex (5 ani), în faţa cohortei de fotografi
Foto: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Ronaldo, alături de băieţii săi, Ronald (10 ani) şi Alex (5 ani), în faţa cohortei de fotografi Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 16:41

Înaintea meciului cu Santos, Ronnie le-a transmis suporterilor: "Vă mulţumesc pentru fiecare minut petrecut la Corinthians"

Corinthians a învins cu 3-1, dar suporterii de pe "Pacaembu" aproape că nici nu se mai gîndeau la meciul cu Santos. Imaginea lui Ronaldo făcînd turul de adio le rămăsese imprimată pe retine.

Înaintea meciului cu Santos, Ronnie le-a transmis suporterilor: "Vă mulţumesc pentru fiecare minut petrecut la Corinthians"

Corinthians a învins cu 3-1, dar suporterii de pe "Pacaembu" aproape că nici nu se mai gîndeau la meciul cu Santos. Imaginea lui Ronaldo făcînd turul de adio le rămăsese imprimată pe retine.


Cu 20 de minute înaintea partidei, "Fenomenul" (34 de ani) a pătruns pe gazon. Nu era singur. Îi avea alături pe cei doi băieţi, Ronald şi Alex. Puştii erau îmbrăcaţi în tricoul de joc al echipei Paulista, iar fostul mare atacant purta o bluză neagră pe care scria, sub emblema lui Corinthians, "Eternamente em meu coracao" ("Mereu în inima mea"). A fost întîmpinat de fani cu un steag uriaş, mesajul lor fiind similar: "R9, eternamente em nossos coracoes".

La centrul terenului, Ronnie a luat microfonul şi a spus: "Am vrut să vă mulţumesc pentru fiecare minut petrecut aici, pentru scandările şi pentru aplauzele voastre. M-aţi susţinut permanent cît timp am jucat la Corinthians. Vreau să vă mulţumesc pentru extraordinara experienţă trăită la Corinthians!".

Apoi, în uralele spectatorilor, a făcut un tur de onoare. Ultimul pe "Pacaembu".

35 de goluri a marcat Ronaldo în 2 ani pentru Corinthians; 23 pe stadionul "Pacaembu"

Toţi cu numărul 9
Conducătorii clubului paulista i-au pregătit o surpriză lui Ronaldo la meciul cu Santos. Toţi jucătorii au avut pe tricou inscripţionat şi numărul 9 (exemple: portarul Julio Cesar a purtat 19, iar mijlocaşul Paulinho 89), pe care Ronnie l-a făcut celebru în lumea întreagă, iar numărul a fost încadrat de cuvintele "Prasempre Fenomeno".

Impresarul lui Neymar?
Retras din fotbal, Ronaldo va înfiinţa o agenţie de consiliere şi de gestiune a afacerilor în sport, urmînd să şi impresarieze fotbalişti. Tatăl lui Neymar (18 ani), cel mai talentat tînăr jucător brazilian, considerat urmaşul lui "Gordito", a anunţat presa din Ţara Cafelei că fiul său va fi sprijinit din umbră de Ronaldo. Aproape sigur, el va fi şi managerul lui Kaka. Agenţia se va numi "9ine sports&entertainment" (9, de la numărul purtat pe tricou de legendarul atacant), iar "Fenomenul" va deţine 45 la sută din acţiuni, în timp ce agentul său, Sergio Amado (45 la sută), şi un partener local vor avea restul pachetului de acţiuni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează